tiistai 31. joulukuuta 2013

Pikaiset päivittelyt joululomalta

Heippa! En olekkaan kiireiltäni tänne ehtinyt kirjoitella, mutta nyt keskellä yötä väsyneenä ajattelin ennen uutta vuotta postauksen vielä kirjoitella.

Joulu meni hyvin ja meille tuli suku käymään. Syötiin hyvin ja joulupukki kävi käymässä tuomassa kasan lahjoja. Sain mm. rahaa, smashoxin huulijuttuja, rasvoja, suklaata, ihanat pörrö sukat, hiuksenhoito juttuja, perran leirin (vanha postaukset joulukalenteri luukuissa) ja uuden kännykän!



Joulun jälkeen rentouduttiin yhden päivän kotona ja seuraavaksi kaveri pyysivätkin ulos. Joululoma on tuonut paljon hyvää nimittäin tutustuin kahteen uuteen ihmiseen. Vietettiin heti paljon aikaa ja kolmepäivää putkeen aamusta iltaan yhden päivän tauko ja nytten huomenna viettämään uutta vuotta! Mahtavat persoonat molemmmilla. Olemme siis viettäneet aikaa porukassa. Juuliakaan blogissa ei ole pitkään aikaan esiintynyt. Meillä oli riita tuossa syksyllä mutta nyt ollaan korjattu välit ja en osaa sanoin kuvailla kuinka tärkeä Juulia on mulle. 
Me retuimmat :3
Elikkä loma on toistaiseksi mennyt hyvin. Huomenna mennään porukalla ulos ja minä kilttinä tyttönä lähden jo alkuillasta pois serkuille kai? Suunnitelmat on vielä vähän auki vaikka enää 9 h vuoden vaihteeseen!
Se on sitten heihei vuosi 2013!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti