lauantai 7. joulukuuta 2013

Concord hyppelyt


Concord tuli mulle aika puskan takaa koulutunnille. Tunti meni hyvin ja Conkku tuntu mahtavalle. Opeltakin tuli kehuja kuinka se pehmeni kivasti suusta. Ansaitsi halit ja toiveen että saisin sen ens kerralle! 


Viime viikon estetunnille meillä oli sijainen opettajana ja sain Concordin! 
Opettaja asetti kolme kavalettia ja yhden ristikon. Mulla ei oo yhtään kuvia siitä mutta videota on. Joten videosta kaapattuihin kuviin saatte tyytyä! 
Pistin Concordin heti reippaaksi, no siihen ei edes tarvittu paljoa. Laukattiin ja ruvettiin sitten pian jo hyppimään. Ekaksi kolmea kavalettia myöhemmin ne sitten kasattiin että kolme oli päällekkäin. Concordin hypyt olivat niin pyöreitä ja pehmeitä. Ainoa että lähti liian kaukaa jos ei ollut tarkkana tai hyppäsi hirveällä ilmavaralla. Concord ottaa tosissaan maapuomitkin. Ne o niin hirveän pelottavia että nekin pitää hypätä isolla ilmavaralla :')
Tää kuva on oikeasti tolta koulutunnilta mutta niin... 
Joo jäin jälkeen :D

Sitten hypättiin ja Concord oli niin ihanan tuntunen. Se kuumu ihanasti ja steppaili että milloin lähetään. Sitten kuitenkin kun tuli käsky lähteä poika lähti rauhallisesti ja anto ottaa kiinni. Miten ihana! Toimi niin hyvin omalla moottorilla ja oli kuuliainen.

Oh god mikä sukellus!



Hyppyjen jälkeen olin ihan tyytyväinen pääsin melkein kaikkiin hyppyihin mukaan. Otettiin loppuravit jossa mun piti vähän rauhotella kuumaa Conkkua. Istuin alas satulaan kun se pyrki laukalle, myönnän että ehkä tein tässä virheen ja olisi pitänyt keveentää. Pyörittiin sen kanssa siinä ympyrällä ja se meni pää luotilinjalla. Rauhoittelin siinä muutamia kertoja ja se tuntui aika kovalle suusta aluksi. Sitten se rupesi rentoutumaan ja tuntui tosi hyvälle suusta. Ravikin keveni ja valui vaahtoa ryntäille. Tunnista jäi super mahtava fiilis! Ehkä paras mitä mulla on ollut koko primuksen aikana normi tunneilla! Niin upee Concord! 




Siinä vielä pikku video jonka väsäsin!



1 kommentti:

  1. Upee concord! ;o miks ennoo nähny sen menevän kenelläkään muulla noin?;)

    VastaaPoista