torstai 12. joulukuuta 2013

Concord


Nyt on hypyt hypelty! Viime lauantaina hypyt meni kyllä aika surkeasti. Concordilla oli ihan outo päivä hypyissä se kiihdytti ihan hirveästi puri vaan kuolaimeen ja kuskas esteelle mutta just ennen hyppyä melkein pysähty vetäs pään alas ja hyppäs tosi tahmeesti. No toki en istuntaani siitä voi syyttää! Hypättiin diagonaalilla kahta estettä ja kolmas oli suoralla. Mentiin vähän korotettua vain kylläkin jotain 60cm. Mulla ei oo muutakun huonolaatusia kuvia tunnista että pahottelut siitä! 


Tehtävässä vaihettiin laukkoja mutta Concord onkin niin haka että osasi ne vaikka silmät kiinni. Kun ooteltiin vuoroa siinä rentouttelin sitä ja kivasti se rentoutu ja kuuntelikin vaikka oli esteistä silti täpinöissään. Concord pukittelikin n. kolmesti. Yhdessä kohdassa kun mentiin ympyrällä rennosti sitten joku ratsasti ohi Concord lähtee täyteen laukkaan ja mulla puoliksi pitkät ohjat ja no onneksi en tippunut! Siinä sitten sain pidäteltyä sen takaisin. 





Tunti oli kiva ja todennäköisesti viimoinen Concordin selässä. Seuraavaksi meillä onkin koulua ja sitten toivottavasti jouluridassa ilmansatulaa! Concordia sitten toivon taas seuraavalle estekaudelle. Niin hieno se on, vaikka on silläkin huonoja päiviä. 

Haluatteko videota tunnista? Jos nyt saisin edes tubeen ladattua..
Videopostauskin on tulossa!

Upee ponski!

3 kommenttia: