perjantai 20. joulukuuta 2013

Perniön ponitalli joulukalenterin luukku 20 osa 1

Saavuttiin parin tunnin ajomatkan päästä Perniön ponitallille. Ensiksi ei meinattu edes löytää missä se sijaitsee. Kun sitten saavuttiin viimein siihen missä päärakennukset sijaitsi niin mentiin maksamaan ja täytettiin lappu. Sen jälkeen mentiin linnaan (linnan alakertaan) jossa valittiin meille huoneet. Pian törmättiin jo veijareihin jotka oli majoittunut linnan yläkertaan.


Oltiin tutustuttu tyttöihin jo facebookin kautta joten juttu luisti heti. Mentiin kuitenkin meidän porukalla yhteen huoneeseen ja kälätettiin kaikkea noloa, ja olemme nyt tietoisia että kaikki kuulu ylös. Purattiin kamoja ja no sekoiltiin parhaamme mukaan :D




Illan päätyttyä kauan odotettu juttu tuli ja päästiin kattomaan listat! Lady, Moppe ja Mortti. Olinkin toivonut Ladyä mutta Moppe no se suoraan sanottuna tuli puskista. En yhtään halunnut mennä parruin koko illan että vaihtaako joku, ei vaihtanut. Itsenäiseen Mortti, en tiennyt minkälainen mutta kuulosti kivalle mitä kaverit sanoi. Mentiin ihan ajoissa nukkumaan ja jännittämään seuraavaa päivää. 




1 kommentti: