lauantai 14. joulukuuta 2013

Hevostoiveita



Huomenna olisi taas tunti. Jännittää kenet saan! Olen nyt hartaasti toivonut Kallea, se on ihan kaapannut mun sydämmen. Se olis mun unelma heppa vakkariksi kouluun. Tai niin ainakin uskon! Ajattelin kuitenkin tehdä tälläisen postauksen ketä hevosia primukselta haluaisin kokeilla/tulevaisuudessa päästä ratsastamaan.
Huomasin muuten että olen ruvennut panostamaan tämän blogin kanssa kirjoittelen nykyään paljon useammin, ja olen itseni mielestä jättänyt turhat höpinät pois ja pistänyt enemmän kuvia jotka on muokattu hyvin. Mitä tykkäätte?

Lulu primuksen sennuheppa, tietääkseni kukaan junnu ei ole aikaisemmin mennyt. Lulu näyttää todella ihanalta ratsastettavaksi, olisi upea päästä sen selkään.  (kirjoitettu aikaisemmin ennenkuin sain tietää että Lulu lähti juuri primukselta, tätä söpöliiniä kyllä tulee ikävä)


Kalle niinkuin tuossa aikaisemmin kirjoitin. Se vaan on jotenkin sytyttänyt jotain mussa.




Leo iso musta jätti joka on ensimmäinen heppa jolta tipuin primuksessa. Mutta ei muistella pahalla! Leo oli elämys ratsastaa kun oli niin herkkä ja koko ajan menossa. Mutkitteleva formula!


Kamu tämän pollen selkään kaipaan päivin ja öin, sen selkään voin kiivetä milloin vain! Ei mikään lemppari mutta oma kulta on aina se oma kultakimpale. Pelastaa pahat päivät, osaa leikitellä ja vähän testailla mua vaikka joskus tuntuukin että Kamu tuntee mut ja tervehtiikin. Selässä ehkä vähän eri hevonen kuin pikku murmeli karsinassa. En erityisesti siis haaveile ratsastavani Kamulla vakkaristi mutta käy kuitenkin milloin vain


David tutummin meille Taavetti ;) En ole koskaan mennyt mutta olisi siistiä päästä kokeilemaan! David näyttää tosi nöyrälle mutta haastavalle, pitää osata pyytää tältä hevoselta oikein. Siltä se näyttää katsojan silmään ainakin minusta. Komeutta tällä ruunalla ainakin on yllinkyllin!


Lilly perus junnu heppa jolla sennutkin ratsastelee. Kuulemma herkkä ja ihana. Iso laukkainen tamma. Näyttää oikein miellyttävältä ratsastaa ja kaverit on ainakin kehunut! Kun primukseen tulin Lilly tuli ja ihastuin siihen täysin kun se tarhassa oli. Katselin kaverin ottamia kuvia siitä ja näytin niitä äidille illalla siinä sitten ihkutin miten Lillystä tulisi mun hoitsu. No eipä tullukkaan! Haave hautautui kun se sai hoitajan tai jtn, en muista varsinaista syytä. Mutta Lillyä olisi ihan kiva testata! 


Fellini viimeinen muttei vähäisin. Fellinillä aikaisemmin olen mennyt ja ihana oli! Super laukka ja ravi. Työstää piti että jotain sai irti. Jännitty helposti. Suihkulähteenä Felliniä muistelen haha. Omalaatuinen hevonen ehdottomasti toistekin haluaisin mennä! Harmitti paljon kun en silloin päässyt, sitten se into vähän lopahti. Nyt kun ajattelen sillä olisi tosi hauska mennä taas! 






1 kommentti:

  1. Tää oli kiva postaus ja kuvat oli hienoja!:) Mäki oisin halunnu päästä joku päivä Lulun selkään:/

    VastaaPoista