tiistai 24. joulukuuta 2013

Perniön ponitalli joulukalenteri luukku 22




Virallisesti nyt voin sanoa kun mun re:tä kysytään että se on 100cm. Niin ainakin kavereitten kanssa puhuttiin, kyllä minäkin sen siihen jo luokittelisin mutta jos pilkun tarkkoja ollaan 90-100cm. Eihän korkeudella kuitenkaan ole väliä vaan tehtävällä.

Hyppäsin ekan estetunnin aamulla Mortilla melkein heti perään samanlaisen tunnin Ladyllä. Ei ole paljoa kerrottavaa muutakun hypättiin jonkun yhdeksän esteen rataa. Rata sinäänsä sujui hyvin muistin ja reitit meni kivasti. Mortti oli ihan super myös hypätessä. 


Istunta kyllä kusi aika pahasti monella esteellä mutta Mortti kyllä pelasti kaikki mun muut virheet! Tunnilla oli ihan sairaan hauskaa naurettiin koko ajan ja otettiin ihan rennosti. 


Sentään yli mentiin!

Oltiin siis käyty rataa illalla ja laskeltu askeleita joten sinäänsä oli heti tunnilla helpompaa. Hyppäsin samanlaisen tunnin myös Ladyn kanssa extrana. Lady oli ihan super! Istunta oli kyllä jotain niin järkkyä radoilla. Taidan tykätä yksittäisistä enemmän! Tunti oli jälleen hauska ja hevoset varmaan sai traumoja kun räkätettiin vaan siellä selässä! 

 Ei mikään täydellinen hyppy

Jos ei taidolla niin ainakin hymyllä! 

Tykkäsin perran opetuksesta letkeetä ja arvostelevaa. Anto palautetta ja virheistä heti korjasi. Olisi kuitenkin voinut vielä enemmän kommentoida mm. istuntaa. Maneesi oli tosi hyvä ja estekalusto oli tosi siisti.

Menin vielä itsenäisen illalla jonka mun piti mennä ööh.. jollain jonka nimeä en edes muista! Mutta sain vaihettua Cleoon. Heti maneesissa kun nousin selkään ja kiersin uraa niin se pelkäsi hirveästi sitä paaliseinää. Raukka parka. Hyppäsin heti pois selästä ja talutin alkukäynnit siinä. Tunsin jopa oloni ylpeäski että tajusin tehdä niin koska sen jälkeen se ei enää yhtään pelännyt sitä. Ei nimittäin silloin taluttamallakaan meinannu mennä ni mietinpä vaa mitä ois tullu jos oltai ratsastaen muka menty siitä.. No kuitenkin, otin siis tunnin hiukan hauskuuden pohjalta ja menin ilman satulaa. Ajattelin vaan leikkiä koko tunnin enkä yhtään panostaa, olin sen verran poikki. Vedettiin sitten muutamat laukka kisat ja jes me voitettiin! Ihan super Cleo! Rallittelin kanssa ilman käsiä laukassa ja vetelin siellä vaan kaikkea turhaa. Monesti meinasin tippua kun poni sen verran kuumu. Rauhottelin siinä ympyrällä sitten ja tuli kivasti kuuliaaksi ja myötäs kaulastakin.


Nyt lähti! 


Oooonaaa! 


Oh shit! 


Sitten tähän loppuun kaikkii random kuvia leirin viimosesta päivästä! Haikein fiiliksin sieltä kyllä lähettiin ja terkkuja seinillekkin jätettiin ;) Mutta sinne vielä palataan!













2 kommenttia: