keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Tallipäivä postaus, iloinen uutinen!


Tarhat tyhjänä! 
Kerron nyt vähän eilisestä, oltiin siis tallilla koko päivä :) Mentiin dösällä tallille ja minä innokkaana kamera kädessä valmiina kuvaamaan Walteria mutta ehei kaikki hepat olikin sisällä :( Mentiin sisälle ja kierreltiin talleja ja käytiin katsomassa listasta kellä ystävät menee :) Mentiin maneesiin katsomaan hevosten estetuntia ja puol viis lähdin yksin talliin katsomaan oisko Juulia jo mennyt hoitamaan Lillyä. Siellä Lillyn karsinassahan se hoiteli sitä. Jäin sitten rupattelemaan siihen kun en maneesissa jaksanut istuskella. Vähän jännitti kun Juulia ''Juissi ;)'' anto mun kuvata sen kameralla. Ja ai että se olikin hieno kamera vaikka olinkin nyt ekaa kertaa vähän avuton sen kanssa!

Anteeks et kopioin sulta nää kuvat ;D 
Kuitenkin ihan kuhtuullisia kuvia tuli napattua vaikka vaatii vielä harjoitusta :) Mut oli se sillee hienoo pitää nii upeet ja hienoo kameraa käsissää! Mut kuitenkin annoin sitten takaisin kameran Juulialle kun niitten tunti loppu ja siinä ulkona sitten tulee hirvee pommitus mulle :D Kaks kaverii molemmat oli sillee haluutko hoitaa Willyn? Ei kun sun pitää hoitaa Pete! Willy on ihanempi hoida se! -Pete on paljon kiltimpi ymsyms... :D Päädyin kuitenkin siinä ulkona sitten ottamaan Peten ja viemään karsinaan kun poni on siis mun eka jolla menin ja siit on kauva ku oon saannu hoitaa sitä :3 




Korjailin satulan ja suitset poies ja satulahuoneessa pistin satulan paikoillee ja annoin Peten ratsastajan (joka  siis ei itse jaksanut Peteä hoitaa) pestä suitset :D En itse jaksanut kun siinä oli hirvee ryysis muutenki.. Lähdin takaisin Peten luokse ja harjailin ponia aika kauvan kun ei ollut muuta tekemistä :) Ehkä jopa 30 min siinä saatto vierähtää :D Se oli niin ihana! Mutta ei kuvakohteen haluinen ;) Kuitenkin puin sitten vielä lopuksi sille loimenkin päälle :) 

Peetukka <3 

Tota noin :D 

Riimunaru :D 

:D tykkäsin halailla sitä kaulasta

:3 



Sen jälkeen Paula ja Vera tuli vähän viel rapsuttaa Petee mut sitte oli jo aika vähän liikkua kun toinen halusi syödä. Mentiin ulos kun oli niin nätti auringonlasku :) Kuvailtiin siinä sitten jotain turhaa kun syötiin sellaista ''jauhoa'' :DD 




Matka jatkui Tirliin ja siellä saatiin syödä kaverin tippumiskakkua kun oli jäännyt tunti :D Ei siis ridattu sen ryhmäs. Kuitenkin siitä taas sitten syntyi sellanen kermavaahto kaaos niinkuin viimeksi! Noh kermavaahtoa tuli naamalle ;D Kaunista katseltavaa oli kuvista, ja ripset oli lumivalkoiset :D 



Mentiin kuvailemaan kuitenkin vielä heppoja alatalliin ja autettiin Miiraa hoitamaan Sacce :) Sacce oli leikkisä ja ihanan hassu :) Oli kiva siinä rapsutella ja tälleen. Puin sille mun huivinkin urheasti herra anto mun pistää sen sen päähän aluksi näytti vähän vierastavan. 



Mentiin sitten soittamaan Puniksen tallille :) Ja kysyttiin siitä tunnista. Sieltä kuitenkin sanottiin että he olivat ymmärtäneet että aikoisimme varata kymmenen kerran tunnit eikä vaan yhden... :( Noh siinä sitten sanottiin ettei aijottaisi. Harmi vaan kun se oli jo ehtinyt suunnitella tunteija. Meidän onneksemme päästään kuitenkin ratsastamaan lauantaina Punametsän tallille klo 17! Tosi mahtavaa :)! Saadaan kuulemma hepat ettei körötellä millään poneilla :D Tosi paljon jännittää minkä saan, Vera onnistui mainitsemaan että olen aika pitkä 175 ja niin että toivottavasti pistää mulle isoimman anteeks vaan paula ja vera :DD! Mutta innolla odotan tuntia! Päästään siis vaan vihdoin kolmisteen ratsastamaan ;) Eli melkein yksityistunti. Ja nyt ajattelin että tekisin nyt ihkaoikeasti kunnollisen videopostauksen ja pistäisin tänne? Haluatteko sellasta? Kun mulla on kaks tuntii ridaa ni siit tulee vrmaa kyl sit pitkä mutta ehkä joku jaksaa katsoa! Ja muuten suuri kiitos kaikille kommentoijille:)

Päivän lopuksi mentiin sitten vielä hoitamaan Lucyä ja Mauria (Miiran toinen hoitsu ja Ainon hoitsu Lucy) :D Saatiin autella niitä ja oli hauska kun molemmat ponit on vastakkaisissa karsinoissa ja ihan päässä että voitiin avata karsinan ovet silleen että siihen tuli sellainen ''alue'' jolla voitiin vapaasti liikkua. Maukka oli niin söpönä vaikka vähän äksyilikin, jotenkin mussakin rupee tulla sellasta et onhan tollasset iha kivoja ja omaperäisiä ;) Lucy poni oli ihuna mutta ekaa kertaa näin senkin luimivan :D Hauskaa kun niillä on sellaiset heinäjutut josta voi ottaa heinää aina kun oli toisella puolella poni oli nyrpeä mutta kun siiryit heinän puolelle tulee sellanen lutunen ilme ja rupee heti anomaan ruokaa :DD Heh nauran täällä vieläkin Lucyn ilmeille. :) kuitenkin toosi hauska päivä oli! Oltiin kotona vasta joskus puol 9 :) 







Tästä vielä video: tästä videoon!

5 kommenttia: