torstai 28. maaliskuuta 2013

EUFORIJA (pieni esittely)

                                           EUFORIJA

Primus tallin esittely Ellistä:
Elli on suloinen; mainio ja mukavat askellajit omaava tamma. 

Tunnilla Elli on tosi kiva ja yhteistyöhaluinen. Ellillä on miellyttävät askeleet istua. Se on luotettava maastoratsu. Kesällä Elliä häiritsee ötökät ja se kulkeekin tyylikkäästi huppu päässä.


Elli on tosiaan tosi suloinen, sen silmät on mitä ihanimmat. Silmiä tässä nyt aijon hehkuttaa kun niistä paistaa ystävällisyys ja ihanuus. Monet tosiaan saattaa luulla Elliä vanhaksi kun tuo sen väritys on sellaista että sillä on harmahtavia karvoja ympäriinsä. En ole varma Ellin värityksestä mutta päistärikkö saattaisi olla lähellä? Pitää kysyä...
Ajattelin nyt tehdä tämän esityksen koska tammasta on tullut mulle ehkä tärkein primuksen hepoista. Mun päätös ennen primusta oli etten kiinny mihinkään hevoseen ja tälleen. En tiiä en vaan halunnut mutta tässä sitä ollaan, Ellin näkeminenkin jo hymyillyttää ja sen luonne!
Karsinassa Elli onkin sellainen ''ihanuus'' omasta mielestäni. Se on äksy hoitaessa mutta vain kiinni ollessa! Sen takia tykkään pistää Ellille vain riimun päähän ja hoitaa vapaana. Oma ajatelmani on että riimu tuo omistusta mutta riimunaru vankeutta. En ole hoitanut Elliä useasti vapaana koska sitten se saattaa lähteä vähän pyörimään. Ellistä ei ulkopuolisesti löydy halinalle osuutta mutta sillon tällöin se kaipaa huomiota ja rapsutuksia. Sillon se on ihana ja kiltti. Elli ei kuitenkaan äksyilessään potki tai pure paitsi satulavyön kiristyksessä. Äksymummo vain luimii ja muutenvain yrmii.

 





Elli saa kyllä mut aina hymyilemään, se voi piristää päivääni olemalla haliponi tai sitten yrmiä leikillään. Sillä on luonnetta, en ymmärrä miksi jotkuu ei pidä siitä ollenkaan se on ihanuus! Noh jotkut tykästyvät toisiin ja jotkut ei.

Tän postauksen tarkoituksena oli kertoa että Elli on nyt tullu tosi tärkeeks ja toivon sitä sitten hoitsuksi kun hoitokurssi läpäistään. (Jos läpäistään ;)) Stressaan sitä jo nyt! Niinkuin oon joskus maininnut meen ihan lukkoon joidenkin ihmisten edessä, onneksi hoitokurssin vetäjät suorittaa sen valvomisen, ja toivon hartaasti et saan sellassen ''valvojan'' jonka edessä en mee lukkoon ja pystyn olee rennosti, koska siellä on muutamia kivoja tyyppei siin vetäjissä että saa nyt nähdä. Ellin kuitenkin ajattelin toivoa koska oon sillä nyt rupenu menemään usein ja toivottavasti saan sen ilmansatulaa tunnille ;)! Se on niin ihana! Oon varmaan monta kertaa hehkuttanu sitä mut se vaan on. Jos siihen tutustuu ja tälleen nin varmasti jokainen löytää siitä sen ihanan puolen! Mä oon jo löytäny mut paljon on vielä jäljellä, onneks on aikaa! Totta puhuen jotenkin tänään eksyin selailemaan hööksin riimuja, ja näin. Heti rupes ajattelee minkälainen Elluskalle sopis :3 Mutta jaa siihen on vielä aikaa..
Mutta mitäs piditte tälläisestä postauksesta, vähän poikkesi muista(: Toivon että postaus antoi jonkilaisen käsityksen Ellistä, mutta vain hoitamisesta, ratsastamisessa nooh siitä sitten joskus myöhemmin ;) 


teksti näyttää blogissa isoilla kirjaimilla enkä tiedä syytä :D Joten anteeksi jos jotain häiritsee, en asialle voi tehdä mitään?




8 kommenttia:

  1. Mä menin mun ekan tunnin primukses Ellil ja sit tuli tauko ku sä menit sil :D mut Elli on ihana oikeesti <3 en tajuu miten jotku ei voi pitää siit! Sil on luonnetta ja se on erilaine :3

    VastaaPoista
  2. Elli on kyl aivan ihana ja askeleet tosi helpot istua. Eiks sun pitäny aluks ottaa Kalle hoitohepaks?

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Niinkuin tekstissä lukee monet luulee, ei se oo vanha tiiän sen:) lukisit;)

      Poista
  4. ja kiva ku dissaat meit kerhonvetäjii vaa tääl -.- "..haluisin jonku kivan kerhonvetäjän.." ja "..muutama on kivoja.."


    VastaaPoista