keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Ilmoittelua

On ollut hirveitä ongelmia tuben kanssa on siis käyttäjä mutta en oo varma milllon ne asetukset pitää säätää olen retu tiedän sen. Kuitenkin tänään meillä siis oli se konsertti ja yle tv 2 oli kuvaamassa tapahtumaa. Oli ihan mielenkiintoinen :D Kuitenkin tuntuu että mulla ei oo mitää kirjotettavaa ku kamppailen tuben kaa hirveesti tekemistä ja multa on toivotta leiripostausta/ridahistoriaa yms... Sitte ajattelin väsätä videopostauksen perantai-lauantaille parhaanystäväni Rosan kanssa(: Jos joku jaksaa kattoa? Yritän olla mahdollisimman aktiivinen tän blogin kaa ... Olisi myös hauska alkaa lukemaan jonkun blogia joten linkatkaa jos haluutte niin voin kans arvostella sen täällä :) Kuitenkin rupeen tekee musta postausta eläimistämme ja ehkä frendeistäni ku ne niin toivo sitä ;) Mut kuitenkin anteeks kaikille ku tääki oli tälläne lyhyt postaus mut toivottavasti videopostaus korvaa kaiken <3 Plus huomenan tulee kiva postaus;)! Ainakin mun mielestä! :D 




Mindy

Arvaa kuka :D


14 kommenttia:

  1. Meil tulee kyl olee nii hauskaa PE-LA et kaikki haluu nähä sen :D && ihana postaus & Mindy on ihana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep hauskaa jo on ;) (ku pelaat tuol ja tappelet zombien kaa) :D

      Poista
  2. koht on lauantai <3 jaja mindy söpö :3

    VastaaPoista
  3. Öööööö..... Eiks ton kivan postauksen ois pitäny tulla eile?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nii i :D tai jotai, muutenki tää oli vähän sekava...

      Poista
    2. Anteeksi tooosii paljon jotka sitä odotti! En päässyt koko päivänä koneelle ja tää päivä on menny videopostausta tekemässä! Kiitos kommenteista<3! (:

      Poista
    3. Ja huomenan jos saadaan editoitua vp niin pistetään se plus ridapostaus tulee ;)!

      Poista
  4. jee ai tuleeks se sun ridahistoria? >:D kerro samalla miks sul on tälläne bloginimi <3

    VastaaPoista
  5. Oikeest postaisit joskus....... Kunnioita lukijoitas ja postaaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun mielestä sä voisit vähä kunnioittaa veronicaa ! ei tää blogi oo kenenkään koko elämä ja yläasteella koulukin vaatii jo tosi paljon... pystyt varmaan odottamaankin postauksia nalkuttamatta koko ajan (:

      Poista
    2. koko ajan? Toi postaus ei ees tullu sillon ku piti, paljon myöhässä. vaik ei se kyllä mua erityisemmin haitannut mutta kuitenkaan en ihan tajunnu mitä tarkotit koko ajan nalkuttamisella, täähän oli ensimmäinen valitus tosta

      Poista
    3. Elisa, en mä aina ehdi koneelel yritän kirjoitella nii useesti ku on postattavaa ja siihen mahdollisuus ja kun on kuvia!
      Juulia, Kiitti, oon täysin samaa mieltä! :)
      Satu, Nojoo, mutta toi kunnioita lukijoitas yms on vähän sellane et tekisin jotai rikosta ku en postaa :D

      Poista