sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Päivä tallilla, la


Kirjoitan nyt ''loppuosan'' eilisestä :) Tää päivä onki hurahtanu bannerin tekemisessä ja videoiden editoimisessa. Kaipaan kirjoittamista, en oo saannu kunno inspistä vielä siihen :/ Törmäsin just ihanaan blogiin, kolmetoista vuotiaan kirjoittamaan ja kirjoitti niin herkästi ja tunteellisesti ja oli tosi ihania kuvia! Kadehdin sellaisia ihmisiä joilla on luonnostaan ihana kirjoitustyyli! Muuten kumpi banneri on nyt parempi:) Tuli äänestyksestä silloin ilmi että kaipasi vaihtelua joten päätin tehä hiukan talvisemman :) 


Kuitenkin eiliseen. Elikkä kun meidän tunti loppu ja oli fiilikset iha maassa epäonnistuneen tunnin takia. Noh meidän piti mennä hevoshoitokerhoon ja rupesin iha normisti korjailee Velin satulaa pois. Ehin just ottaa satulan pois ja sitte pari kerhonvetäjää tulee siihe että osallistutko tänää mä oon sillee joo sit ne käskee pistää satulan takas ja tällee et osaanko mä pistää satulaa. No sitten tein työtä käskettyä ja ajatuksissani tietenkin pistin satulan vähän liian taakse :D Hyvä minä!  Olin vaan huolehtinut satulahuovasta joka oli keikahtanut sivuun ja korjailin sitä... No joo ei siinä mitään mulle huomautettii ja sitte ruvettii selittää että mistä tietää mihi se menee ni pänni vähä ku tiiän.. On se hassuu vaikka tietää jonku asia eikä silti toteuta sitä. Musta tuntuu että ne kerhonvetäjät yrittää etsii meistä isoista kerholaisista jotka on siis yli 10v ku siel on siis ipanoita oppimas ni ne yrittää löytää pienimmätkin virheet mitä tehään, kun kaverilla oli joku pieni juttu josta ei ollut haittaa mitenkää ni heti huomautettiin ja piti korjata.. Noh kai meijän pitää vaa oppii olee nii täydellisii että kukaa ei valita.. Ite vaan meen aina lukkoon kun jotkuu tulee siihe vieree kattoo mitä teen ja sit yhtäkkii en osaa mitään! Rasittavaa! Nytki kangistyin ku yks kaveri tuli auttaa ja sitte kappas en osaa enää mitää toosi ärsyttävää! Onko kellää saman lailla? Toivon ettei koska se on ärsyttävää muut luulee et oot aloittelija! Noh kuitenkin valittelut oli tässä. Jäin hoitamaan Veliä siihen ja pian hain kamerani ja ruvettiin kuvailemaan ja sekoilemaan paulan ja veran kanssa +velin :D 








Ilmeet C:

Oma ilmeeni oli niin hirvee että leikkasin mut veli söpö<3

Murr :3

Paula&Veli<3 Paula ois halunnu velin hoitsuks mut sil
on jo ne päivät varattu :// 

Kaikki katto meitä:D en vaa saannu sillo kuvaa







Pöö söpis ! 

Valmiina, eikun? Jalat? 

:3

Olen ylväs kai? 

Älä tule tai puren ;3

Fauna... 

Velin ilme kun tulee RUOKAA! 


Ylisöpöihaninparas kalle <3 

Fauna! 
Siinä vähän kuvia:) En tiiä yhtään pistänkö liikaa vai liian paljon noita kuvia? Joten jos joku haluu vähän pistää mielipidettä niin otan innolla vastaan. Tykkään kritiikistä vaikka saatan menettää malttini mutta se on aika hyväksi! Urheasti vaan rehelliset mielipiteet esiin, Ihan sama jos anonyymillä pistät!
Fauna! Fauna käyttäytyi oudosti ja nyt jälkeenpäin tuntuu tosi tyhmältä ja harmittavalta miksei kellekkään tajuttu sanoa! Faunan ohi kuljettiin monesti ja videoitiin kuvailtiin kun se siellä pötkötteli ja piehtaroi. Elikkä siis aluksi Fauna oli maaten sitten piehtaroi yms lähdettiin pois tultiin takaisin taas maassa ja nousi teki koko ajan samaa. Tietenkin heti ähky tuli mieleen. Kyllä Fauna söi ja tälleen mutta epäillyksiä silti. Kai sillä jotain oli kun sai niin levottomaksi pikkuisen :/ Mutta nyt jälkeenpäin tosissaan harmittaa ettei siitä menty sitten kellekkään sanomaan koska jos olisi nyt ollut jotain pahaa niin olisi tullut hirveen syyllinen olo. Eli näillä näkymin Fauna on kait perus ittensä :) Koska ei mitään oo kuulunu keltää!
Lähdettiin sitten ajallamme takaisin kotiin, kivoja kuvia ja videoita tuli! Oon yrittänyt pistää videoita tänne mutta tapahtuu joku virhe :// Joten katsotaan nyt... Onko kellään neuvoja kun meidän tallilla on tosiaan se sääntö ettei tubeen saa pistää näkyväksi kaikille ainoastaan bloginpitäjät saa videoita pistää ja tälleen niin pitäisi osata pistää yksityiseksi! Joten apuja keltään? En nimittäin ole hokannut vielä sitä...


8 kommenttia:

  1. Ihanasti kirjotat (: Ja ite tykkäsin molemmista bannereista, ehkä toi eka oli semmonen keväämmän värinen. vaik toi sinitaustanenki oli sika upee, ja siin oli enemmä kuvii. JA hei et oo ainoo, iteki kangistun aina ku joku tulee kattoo ja pitäis tehä jotain :D ja varsinki jos joku tulee kattoo tuntii ja olis ite parempi ridaaja, sit mul menee VIELÄ huonommin :D
    mut toivottavasti joku kertoo ton, ku ite en osannu auttaa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Jep pidän ite sinitaustasesta :) Ja ihanaa etten oo ainut! Se on hirvee tunne :/ Ja sama tunnilla hirveimmät kohtaukset :D Nii apu on tarpeessa!

      Poista
  2. tykkään katella kuvii mut mä laittaisin niit vähä sillee tasasemmi et jokasee postauksee tulee muutama, riippuu kyl tekstistä et miten paljo on :D eli mä tekisin sillee et jos ei oo paljoo tekstii ni sit kans vaa pari kuvaa ja jos enemmä tekstii ni enemmä kuvii :D sillee mä tekisin mut eikai siit ny mitää haittaakaa oo jos on paljokuvii :D noi kuvat on oikeesti sika läppii varsinki toi mis on veli ja se ku se näkee sen ruuan xD mut mul on kans välil sillee et must tulee iha vammane retulagine ku joku tulee kattoo.. esim. sillo kerra ku oltii palmul putenkaa ni sit laitoin suojaa väärinpäi xD sillee et se kapeempiosuus menee sitä vuohist päi (siis ne oli iha normit hivutus suojat etujalkoihi (Y)) :D joo romaani tuli mut koeta kestää :D mö tässä hengästyn :D ja mä olin kattelemas faunaa ku se makoili ja onhase vähä epäilyttävää ku se vaa makoili mut kyl se söi ja tälllee :)) et ei sil kai mitää ollu,, i hope..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan tuossa pointtia mutta teen kyllä näin oman mielen mukaan koska musta on ainakin muissa blogeissa tosi kiva kattoo runsasta kuva määrää :D Kuvat kertoo enemmän kuin sanat! Jep sama ongelma :// Onneksi nyyt ei noin retua tapahtunut :D Pieni säätö suitsissa! Ja nii mut jotain pienii vaivoi sil varmasti oli, oli nii levoton.

      Poista
  3. ja sinine banneri on tosi hieno, niinku ruskeeki mut toi sinine varmaa sopii enemmä tähä talveen :D jonka mä luulin jo menevän ohi.. MUT EI :D Lunta vaa pukkaa lissää,, sori mä vähä ylikommailen tänne..moi

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia oot ottanu <3 Ja joo kirjotin tänne kunnon romaanin mun feilaus tarinasta palmulla..mut jotain ihanaa tapahtui ni puf, gone! Mut pidin ehkä vähän enemmän siitä ruskeasta bannerista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (:! <3 Joo se on ärsyttävää! Ja kiva että silläkin bannerilla kannattajia :D

      Poista