lauantai 2. maaliskuuta 2013

Fiilikset, viikonloppu


Noniin tästä hiihtoloman jälkeisestä viikosta selvittiinkin sitten hyvin unisena :D Koulussa oli kyllä yllättävän kivaa ;) Kuitenkin tää postaus tulee niinku yhelt yöllä koska sain eilen pientä kieltoa koneelle ja tääkin päivä oli huoneessa katsoessa kännykältä leffaa ja lopuksi kilttinä tyttönä siivosin ja aloin sitten tekemään pientä reeniä :) Pitää saada siis itsensä kesäkuntoon! Olen ihan hirveässä kunnossa ei yhtään lihaksia ja kroppa vaan pyörenee kokoaja ;) Maaliskuusta-Toukokuuhun alkaa tälläinen syömisen vahtiminen ja sitten urheilua jokapäivä:) Katsotaan miten nyt jaksan, tänään kuitenkin sain pientä pilkettä jaksamiseen koska olen huonossa kunnossa ja kesällä en halua olla mikään --- :D Elikkä näillä mennään... Kuitenkin sorruin pulliinheti ekana päivänä kun tuli vieraita :)


Sain nyt ladattua kuvat koneelle ja täältä tuli mukava yllätys olin ollut kuvaamassa kaverini tuntia ja löyty nytten kivoja heppakuvia :) Ja plus huomenna onkin jo sitten rida, ja jään tallille vähän pidemmäksi aikaa! 


Bellis&Paula (paula on yksi parasridakaverini käyn tallilla
enimmäkseen hänen ja paulan siskon Veran kanssa)


Paula&Lucy

Lucyn Otsis<3

Maukka :D sori laatu! 


Uskallakkin tulla lähemmäs;)

Halus kuitenki rapsutuksia :3


Kamera on primuksen heppojen mielestä kiinnostava väline:D

Simmut kiinnni


Sil oli kova tarve halia :) se paino kokoaja pääns selän taakse ja
tökkäs takaa lähhemmäs :3 lutunen 



HUOMAAKO KUKAAN MITÄÄN ERIKOISTA :D 

Joku tuntiridaaja ei näy kasvoja niin ajattelin pistää:) 

Söpöliini nukkuu aina karsinassaan <3 (Haluisin tän hoitsuks)

Ellin turpa :D 

Huomatkaa ihmiset jalat :D
Jalat <3

Ellu :) 

Onko kukaan katsonut tätä ohjelmaa :) Kannattaa suosittelen täysin! Tosi mielenkiintoinen hevosihmisille varsinkin miksei muillekkin eläinystäville. On se kyllä taitavaa kun jotkuu saa noin hyviä suhteita hevosiinsa.. :) Siitä on huom kaksi osaa ja itse en vielä toista ole katsonut kun katsotaan perheen kanssa yhdessä. Eka oli kyllä hyvä! Ihania hevosia :) Oli aik jännä ja upee tunti sitten kiivetä seuraavana päivänä hevosen selkään ja oikeesti miettiä miten ne vaan päästää meidät selkään miten ne luottaa meihin mitä ne voi just silloin ajatella? Yle Areenasta tulee tosi monii hyvii ohjelmii :) Esim avara luonnosta on tullut pariin kertaan villihevosista :) Eka oli ihan paras jonka katsoin useampaan otteeseen se oli ihana ja toivoisin niin kovasti että ilmestyisi sinne vielä joskuskin. Toinen oli ihan okei jakso kuitenkin kattoa hyvin kerto kai mongolian villihevosista :) Kuitenkin kannattaa mennä aina välillä tsekkailemaan tuollaisia! Nytkin palan halusta alkaa katsoa sitä toista osaa mutta en voi kun huomenna vasta ja sillon oon jo tullu ratsastamasta ja sitte se ei ookkaa nii jännää ku ei ajattelekkaan enää samanlailla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti