maanantai 20. lokakuuta 2014

Syysloma to: Ei niin onnistunut ratsastus

Syysloma on nyt ohi. Mulla oli tosi ihana syysloma ja voisin heti ottaa uudestaan. Paljon en ehtinyt levätä, voisin ottaa uuden loman tähän päälle että ehtisin nukkua univelat pois. Oltiin Elinan kanssa koko loma tallilla ja siellä vierähti aikaa aamusta iltaan..

Torstaina Elina tuli kahden aikoihin ja vietettiin mäkissä parisen tuntia jonka jälkeen lähdettiin kotiin ja kotoa tallille. Tultiin sen verran pimeeseen aikaan tallille että ei tullut oikein kuvia. Menin Millan kanssa satulalla tällä kertaa ja heti aluksi huomasin kuinka paljon huonommin sain Millaan tuntumaa ja otetta satulalla kuin ilman.

Pyörin kentän toisessa päässä ympyrällä ja yritin hakea parempaa tuntumaa mutta ei millään oikein tahtonut löytyä. Kokeilin ottaa jalustimiakin pois mutta ei sekään helpottanut. Otin siinä sitten laukkaa ja laukkakin me failattiin täysin. Meinattiin kaatuakkin yhdessä vaiheessa ja olinkin kokoajan huudellut Elinalle etä tää laukka on tosi pelottavaa et kaatuu sisään paljon. Milla kompastukin sen takia yhdessä kohtaa, onneksi selvittiin ihan ehjin nahoin.

 Ei siis mennyt niin hyvin, ja ratsastus oli melkoista räpellystä. En ratsastanut kun 40min kun lähdettiin varustamaan Iina valmiiksi kun sitä tultiin ratsastamaan läpi. ¨

-Kerron eri postauksissa joka päivän tapahtumat- :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti