torstai 23. lokakuuta 2014

Syysloma pe 2: Hyvänmielen maasto


Kun oltiin heitetty Milla takaisin ulos, haettiin Iina ja Arto-poni. Elina oli saannut luvan mennä Artolla ja päätettiin mennä maastoon kahdestaan. Mentiin eka ratsastamaan turhat energiat kentällä pois. Viidessätoista minuutissa oltiin valmiit, Elina pyysi vielä ennen maastoon lähtemistä ottaa pari kuvaa Artosta ja Elinasta. Juuri kun sain kameran esiin Arto teki ekat testit.. Kaikkihan nyt varmaan tietää pikku testailevat ponit! Parisen kertaa se Elina sieltä alas tuli, naurun kanssa. Ei onneksi sattunut ja Arto lopetti jolloin päästiin lähtemään maastoon.

Piruetti poni!



Kyllä se meni tosi hienostikkin!
Rakas Iina <3





Meillä oli hurjan hauskaa! Mentiin aluksi metsässä jonka jälkeen teitä pitkin mentiin pellolle, jossa oli laukkasuora. Ravailtiin eka jonka jälkeen otettiin laukkaa. Mentiin pienellä välietäisyydellä laukat silleen että saadaan kuvia Iinan kanssa. Elina ei ottanut Arton kanssa, ei haluttu lisää tippumisia jos vaikka poni ei olisi tykännytkään pienestä välimatkasta. Lopuksi lähdettiinkin sitten takaisin tallille samaa reittiä pitkin, aluksi piti mennä pidempi kävelyreitti takaisin, mutta aurinkokin jo ehti laskeutua eikä meillä ollut heijastiliivejä. Tuli tosi nättejä kuvia, mistä tykkäsitte? Oliko lempparia? :)



If I could give you one thing in life, I would give you the ability to see yourself trough my eyes, only then would you realize how special you are to me. 

4 kommenttia:

  1. Eikö sua yhtään häiritse tuo sun huppu..? :D Pistää silmään ainakin mulle
    Ja etkö sä osaa laittaa ostapantaa oikein..:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nytkun sanoit XD

      Ja osaan, mutta Iinalla pidän alempana kun se on herkkä korvista ja kun pistän niin se jää aina siihen kun joudun aina vetämään sen tosi alas että saan suitset sille päähän :/

      Poista
  2. Tosi kivoja ja tunnelmallisia kuvia. Etenkin tuo eka :) jatkakaa samaan malliin!

    VastaaPoista