maanantai 15. syyskuuta 2014

Vähän muutoksia hevosrintamalle

Moikka jälleen! Ajattelin nyt tehdä päivitystä tänne blogiin siitä mitä on nyt lähiaikoina tapahtunut. En aiemmin viitsinyt tänne asiasta mainita kunnes asia saatiin sovittua.

Viime viikon lauantaina oli kauan jännittäväni päivä. Lähtisin ratsastamaan mahdollista tulevaa liikutusheppaa. Niinpä suuntasimme tallia kohden lauantaina kymmeneltä aamulla. Meitä tultiin vastaan ja lähdettiinkin talliin varustamaan heppoja. Minulle näytettiin kamat ja paikat ja vaikutti heti mukavalle.

Lähdettiin aluksi sänkkärille käppäilemään ja tehtiin lenkki ja kerroin vähän itsestäni lisää. Pian tultiinkin takaisin kentälle ja aloin ratsastamaan.

Olin yllättävän rauhallinen siinä tilanteessa, aloitin työstämään käynnissä Iinaa ja se tuntui heti hyvälle ja reippaalle. Olin vähän jännittänyt sitä että sillä olisi ollut paljon energiaa ja olisi koko ajan saannut hidastella. Alku sujui siis hyvin. Siirryttiin raviin ja jäin ympyröille ja tutustuin vähän lisää hevoseen. Sen ravi oli tasaista ja pehmeää. Siirryttiin laukkaan ja laukka oli vaikeaa mutta ihan mieluisaa ja se halusi koko ajan mennä. Kun siirryttiin takaisin raviin, ravi oli paljon erillaisempaa mitä se oli ollut alkutunnista. Nyt se oli tosi menevää ja vähän vaikeampi hillitä. Iina tahtoi koko ajan laukata. Vähitellen lopetettiin ja lähdettiin vetämään loppukäynnit maastoon. Tykästyin paljon Iinaan ja se on varmasti opettavainen minulle ja odotan innolla mitä seuraavista kerroista tulee.

Elikkä, aloitan nyt ratsastmaan Iinalla 2-3 kertaa viikossa ja myös välillä toista heppaa Polskaa. Ratsastuksista sitten lisää myöhemmin kun ehdin käydä ja toivottavasti kuvaajankin matkaan saisin joskus. Haluan nimittäin ehdottomasti jatkaa blogin pitämistä kuvien ja tekstien kera ja onneksi tähän lupa tuli. Luovuin nimittäin yhdestä ehdokkaasta sen takia ettei saannut blogia kirjoittaa, niin tärkeä harrastus tämä kirjoittaminen ja valokuvaaminen minulle on.

Nyt aika rientääkin ja aika lähteä Primuksen maisemiin, viimeistä kautta siellä muuten nyt viedään. Viime tunnista postausta kun kuvia olen saannut, mutta sen voin paljastaa että oli kyllä niin mahtava ryhmän vaihto ettäh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti