lauantai 20. syyskuuta 2014

Ei niinkään onnistunut hyppykerta

Puolen vuoden jälkeen pääsin taas hyppäämään ja melkein kokonaisen vuoden jälkeen pääsin taas menemään mun rakkaalla!

Tunti ei siis mennyt ihan putkeen, mutta alkutunnista sen verran että hypättiin ympyrällä pientä pystyä jonka jälkeen oli laukkapuomi.


Verkan jälkeen otettiin vähän isompaa estettä sarjana ja tultiin aluksi ihan hyvin. Tehtävää korotettiin ja tultiin hyvässä vauhdissa kunnes huolimattomuudestani johtuen Kamu hidasti ennen estettä enkä ollut tarkkana pohkeen kanssa jolloin se päätti kieltää jolloin tasapaino vähän heitti eteen mutta en olisi tippunut ellei herra olisi päättänyt sittenkin hypätä estettä.. Siinä sitten toiselle esteelle Kamu kielsi ja mä tipahdin jaloilleni alas. Vähänkö hävetti, eka tunti uudessa ryhmässä tipun alas eikä muissakaan hypyissä erityisesti kehumista.. Mutta mitäs pienistä, olenhan aina sanonut että en ole esteratsastaja. 


Tultiin uudestaan pari reikää pienempänä ja nyt tarkasti hyvällä rytmillä ja vauhdilla ja puhtaastihan sieltä tultiin. Vähän jännän hyppytyylin Kamu omaa joten en ihan itseenikään ottanut huonoja hyppyjä koska omat taidot ei vielä riitä Kamua hypyttämään ;) 


Oli silti ihanaa päästä menemään kullalla vaikka vähän höpsö tapaus onkin! Tui kaipuu kova oli herran selkään ja toivottavasti vielä uusiks pääsen ennenkuin kausi loppuu...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti