lauantai 13. joulukuuta 2014

Kisapäivä ilman tuloksia


Moikka! Vielä en kerro ainuitakaan fiiliksiä kisoista mutta vähän päivän rytmistä :D Kisa-analyysiä luvassa pitemmin myöhemmin ;)

Elikkä lähdin joskus puoli kolmelta bussille ja ensimmäinen moka oli että olin katsonut kaksi bussia väärin. Odottelin 20minuuttia bussia ja vihdoin pääsinkin matkaan ja vähän myöhässä kiirehdin Elinaa vastaan. Oli taas ihaninta nähdä parasta ystävää pitkän välimatkan takaa. Käytiin pikaisesti mäkissä vetämässä vähän safkaa ja juostiinkin jo bussille. Toinen moka kun jäätiin vahingossa kaksi pysäkkiä tallipysäkin jälkeen ja jouduttiin kävellä koko matka takaisin tallin bussipysäkille ja siitä tallille. Kuitenkin ajoissa saavuttiin tallille ja katsottiin vielä lähtölistoja joissa oli pienet muutokset. Mentiin hoitamaan ja letittämään Tinoa. Pian Tino olikin letitettynä ja suojat jalassa odottamassa karsinassa. Jätettiin Tino hetkeksi ja mentiin katsomaan ratoja.


 Heti astuessani maneesiin tunsin hirveän jännitysaallon, jota tosin olinkin odottanut jo koko päivän. Pari rataa seurattiin ja muistelin missä mitkäkin siirtymiset ja kohdat. Lähdettiin sitten jo juoksujalkaa tallille jossa heitin kisakamppeet niskaan ja Elina varusti Tinon. Pieni hoppu tuli mutta lopuksi selviydyttiin jopa hiukan aikasissa odottamaan maneesin oven aukeamista.


 Tino oli saada hepulia paikoilla seisomisesta ja oli tosi jännittynyt ja ylväänä tähyili ympärilleen. Taluteltiin vähän edestakaisin kun hyöri niin hirveästi.. Arvasin ettei tästä hyvää seuraisi. Sitten
olinkin jo verkkaamassa. Verkasta ja kisoista kerron kuitenkin myöhemmin...

Kisojen jälkeen kun kaikki jännitys oli kadonnut, suonenveto jylläsi jaloissa yritin taluttaa vaivalloisesti Tinon takaisin talliin. Jätin Tinon Mirkulle, joka otti Tinolta varusteet pois. Menin maneesiin etsimään Elinan ja perheeni ja kuulemaan prosentit. Maneesista lähdin Elinan kanssa hakemaan tallista varusteita ja suunnattiinkin heti kotia, vaikka tarkoitus oli ollut jäädä katsomaan kisoja. Mulla oli sen verran huono olo, en tiedä johtuko jännityksen laukeamisesta vai nälästä. Kotiin kuitenkin tultiin kaupan kautta. Kotona ollaan nyt syöty hyvin, fiilistelty päivää ja naurettu paljon Elinan kanssa. Kisavideota en ehtinyt lataa eikä kuvia ole tullut. Niihin palaillaan varmaan sunnuntaina koska meidän matkamme jatkuu huomenna saloa kohti ;)


2 kommenttia: