keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Ei tän näin pitänyt mennä


Ei, ei, ei, EI. Kuullessani kellä menen, tuli automaattisesti suusta sana ei. Ei Tinoa. Mulla pitäis olla kisareeniä, mutta saan Tinon, jolla en todellakaan ollut suunnittelevani meneväni kisoihin? Enhän ollut edes koskaan ennen ruunalla mennyt? 


Rauhotuin kun juttelin open kanssa. Sovittiin että menisin jollakin muulla kisoihin, että menisin  vaan nyt tämän tunnin sillä. Alku tunnin Tino oli pehmeä suusta. Loppu tunnilla se oli kova kuin kivi. Elikkä tunti meni suunnilleen siinä että olin tyytyväinen alkutuntiin, raviin, käyntiin, kunnes Tino alkoo aukomaan suutaan ja vähän protestoimaan. Eniten mua jännitti laukka. Pukittelisiko se vai mitä se tekisi. Otettiin laukkaa. Ei pukkia, ei mitään. Oli rauhallinen kuunteli oli tuntumalla antoi käyttää raippaa ja pohkeita. Hiukan hidas ja tahmea kuitenkin. Sen huomasi myös kun lyhennettiin laukkaa ja tiputti muutaman kerran raville. Loppuun onnistui kivasti. Pieni takapään heitto tuli yhdessä vaiheessa mutta ei mitään suurta. 


Eniten mua häiritsi vaan se kun en tiennyt miten Tinoa ratsastaa pois sen kivisestä suusta. Keskityinkin sitten open neuvoilla enemmän hyvään tahtiin joka oli kuulemma tärkeää Tinolla. Kädet oli kyllä tosi kipeät ja oikein odotin välikäyntejä että pääsisi lepuuttamaan käsiä. Lopuksi tehtiin avoja ja onnistu hyvin. Tinolla on myös erittäin vino kaula, menee helposti ihme asentoihin eikä tahdo pysyä suorana. Ärsyttävää oli myös se kun se nykäisi päätä alas aina välillä. Pistinkin rehellisesti kohtia tuohon videoon (pari postausta sitten) etten peittelisi mitään. En tiedä onko tänne järkevää pistää niitä huonompiakin pätkiä mutta niin, tuntui jotenkin oikealta. Kuitenkin Tinosta tykkäsin kaikkine ongelmineen.


2 kommenttia: