perjantai 8. elokuuta 2014

Pieni kurkistus tulevaan


Olen pitkään miettinyt minne edetä Primukselta, jatkaa kehittymistä mutta vaihtaa maisemia. Vuokrahevonen kuulostaa minun korviini parhaalta ratkaisulta. En vielä tiedä milloin sellaisen löydän ja milloin lopetan primukselta, mutta lähiaikoina. Jos joku tietää Espoon ja Helsingin alueelta jotain saa vinkata :) Vuokrahevosen kanssa haluaisin sitten kehittyä ja pikkuhiljaa ehkä alkaa kisata tai vastaavaa, tärkeintä on ylläpitää rakasta harrastustaan.

Tällä todennäköisesti viimeisellä kaudella primuksella, haluaisin käydä yhdet koulukisat. Olin jo melkein ilmoittautumassa, mutta tajusin että jos löydänkin sen vuokrahevosen niin joudun lopettamaan kesken kautta niin ajattelin paremmaksi jättää kisaamisen toistaiseksi pois.


Suuntaan 12.8 takaisin peruskouluun, viimeiselle pakolliselle oppivuodelle. Tuntuu hurjalle ajatella, mihin matkaani jatkan tasan vuoden päästä? Lukio on aika ehdoton ei, minulla on nykyinen ka 7.5, jos jotkut ovat pyrkineet lukioon vähän huonommalla koulumenestyksellä, miten olette pärjänneet? Toinen vaihtoehto on amis, mutta minne? Mistä voi näin nuorena vielä varmasti tietää, minne haluaa. Kävin tutustumassa keväällä lähihoitajan koulutukseen, mutta en tiedä nytten.. vähän pelottaa lääkelaskut ja että jaksanko tehdä sitä. Toinen on pieneläinhoitaja, kun näin eläinrakas olen. Tai johonkin valokuvaus alalle tms.  Siitä sitten tarkemmin varmastikin joulun alla. 

https://www.youtube.com/watch?v=hw7tYyrSiKI&list=UUkgDBIv_umzqNOs6zdSCBBQ

Se mitä bloggaamiseen tulee, niin nyt mulle on tullut joku tosi kova into kirjoittaa ja valokuvata tänne. Ajattelin tehdä videoita niin paljon kun ehdin. Minä ainakin vietän suurimman ajan netissä blogien parissa ja katsellen videopostauksia tms. Erityisesti tykkään videoiden katsomisesta. Tässä tarkastellessani katselin kuinka vähän oikeasti videopostauksia tehdään hevosblogeissa, jossain suosituimmissa niitä tulee mutta, meinaankin pienemmissä blogeissa. Siispä itse nyt yritän väsäillä niitä kasaan, sitäpaitsi tykkään niiden tekemisistä!


Ludvigia varmasti tulette näkemään paljonkin blogissa, sen kanssa tähdätään agilityyn ja pariin näyttelyyn. Tämä siis olisi suunnitelmissa. En vain hirveästi tykkää villakoiran trimmatusta turkista ja mielummin pitäisin ns ''kotiluukin''. 



Ensi kesänä mulla on suunnitelmissa heppaleiri pykikseen, puskaleiri Even luona, pari riparia, Elinan kanssa aikaa viettämistä ja tälläistä :) Hauska kun on jo nyt niin paljon ohjelmaa kesälle, vaikka ei ole tämä kesä edes loppunut! 

//Enempää ei tällä hetkellä pulpahda mieleen, ainakaan mitään erityisesti huomioitavaa, joten tämä postaus oli varmaan tässä. 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti