keskiviikko 6. elokuuta 2014

Koiranpennun elämää


Postaukseen olisi voinut lisätä vielä toistakymmentä kuvaa, koska Ludvig on niin hirveän söpö ja olen kuvaillut sitä monina iltoina. 

Hassu

Meillä tämä ''vauva'' arki on lähtenyt hyvin sujumaan, ja Ludvig on todella hyvä käytöksinen pentu. En olisi kyllä tähän mennessä ihanempaa koiraa voinutkaan toivoa. Se on tosi leikkisä ja rallittaa hirveästi meidän takapihalla. Se kyllä imuroi kaiken maasta kivet, lehdet, karvoja tms. saa kokoajan olla kaivamassa pois sen suusta jotain. Se käyttäytyy kotona joskus aika villistikkin, mutta vieraissa paikoissa osaa leikkiä rauhallisemmin ja ns käyttäytyä. Todella mukavan luonteinen ja touhukas kaveri, tämä Ludde siis on.

Akun, meidän toisen koiran kanssa ne ovat tulleet tosi hyvin toimeen. Ludde ihailee hirveästi Akua, ja pomppii sen naamalle joka hetki. Kamala koko ero niillä on ja ollaan jouduttu pitämään ne erikseen leikkiessä, koska kerran jo Aku tallasi Ludvigin tassulle. Muutenkin tämä 2.1 kiloinen pikkuinen tuntuu niin hentoselle ja on ihana sylikoira!


Samikset♥ 
Sukan kanssa rallittamista!
iik pakoon
Ludden rytmi on tässä kesällä mennyt melko samallaiseksi mitä meillä teineillä ;) Nukkumaan yöllä, herätään kahdeltatoista. Kuitenkin aikani siis pyörähtää pennun vahtimisessa joten täällä bloginkin puolella vähän hiljaista, ja kesällä ihme laiskuus on ilmestynyt. Kertokaa jos haluatte lisää postauksia ja kuulumisia tästä pikku söpöläisestä. Kuvia ainakin lisäilen koska en voi vastustaa kiusausta esitellä mun pikkusta. On muuten hassua kun se herättää niin paljon katseita kun kantelen sylissä ympäriinsä, mun sylivauva

Oma nallekarhu
Ludvigin sisko oli kylässä

4 kommenttia: