perjantai 15. elokuuta 2014

Kauden aloitus


Starttasi primuksen hienolla hepalla Ibillä, jolla en ollut koskaan mennyt. Salaa olin sitä ihaillut, ja toivonut pääseväni sen selkään. Kun viimein lauantaina tämä hetki tapahtui, olin innoissani, en vain että pääsin menemään Ibillä, vaan siksi että pääsisin jälleen ratsastamaan.


Mentiin alkutunnilla ihan okei, Ibi tuntu reippaalle ja hyvälle. Vähän hidas pohkeelle muuten meni hyvin. Vasta jälkeenpäin kun matskuja tutkailin, huomasin mun kilometri ohjat ja vähän tajusin miten olis pitänyt ratsastaa. Laukkaa kun otettiin, siinä se innostui, muttei lähtenyt vetämään mitään päätöntä. Ainoa haaste meillä oli saada laukasta takaisin raviin. Tähän toki siis vaikutti nämä päättömät ohjat.


Laukkojen jälkeen otettiin aika tylsä tehtävä. Haluaisin enemmän haastetta jo.. Käännyttiin pitkältä sivulta pysähdyttiin keskelle, peruutettiin 3-4 askelta ja jatkettiin käynnissä, koko tehtävähän siis tehtiin käynnissä. Tuntui aika idioottimaiselle tehdä tämä käynnissä. Salossa kun menin tultiin ravissa, ravista pysähdys, 3 askeleen peruutus ja laukannosto. 
Kuitenkin laukan jälkeen Ibi tuntu jo vähän paremmalle ja kai niitä ohjiakin vähän siinä sitten hoksasin keräillä ja sujui kivasti. Itseasiassa koko tunnista jäi tosi kivat fiilikset, kunnes katsoin matskuja. Tiedättekö sen tunteen? :D


2 kommenttia:

  1. Toi helppous johtuu varmaan musta kun mut siirrettiin tohon ryhmään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmä nyt niinkään usko, monet on tehnyt enemmän jolloin sillon meidät pistettäis tekemään haastavempaa, ja sut pistettäis vaan opettelemaan tiheämpään tahtiin! Joten ei johdu susta! :) Älä huoli!

      Poista