perjantai 15. elokuuta 2014

Herra täydellisyys



Pääsin äkkilähtö tunnille tiistaina, Mirandan tullessa kipeäksi. Hän oli mennyt hienolla sennuhepalla Gandalfilla ja oli vähän odotettavissa että samoin lukisi tiistain listassa.
Siellähän se Gandaflin nimi luki ja innoissani tähtäsin kentälle missä ruuna jo meni tunnilla. Katselin vähän miten sitä ratsastetaan, ja soittelin Mirkultakin vähän apuja. 
Lyhyesti tunnista, tehtiin ympyrällä taivuttamisharjoituksia jonka avulla ymmärsin paljon paremmin miten Gandalfia ratsastetaan, kun opettaja ihan tuli näyttämään. Tehtiin myös loivaa kiemuraa, ja väistöjä. Ratsastettiin ympyrällä myös laukat. 


Gandalf oli täydellinen. Toimi ajatuksella, ja ihanat askeleet. Ihastuin ruunaan välittömästi. Omaan istuntaan pitäisi kyllä paljon ankarammin kiinnittämään huomiota, koska se näytti tosi ikävälle muutamissa kohdissa. Kuitenkin Gandalf... se oli herkkä pohkeelle, kuuliainen ja nöyrä. Ihastuttava, ja ehdottomasti aion pyytää lisää tunteja tällä kaverilla. Väsäsin vielä videoklipin kun kuvia ei ollut kuin pari. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti