perjantai 25. lokakuuta 2013

Suihkulähde Fellini


Tunnille ihan yllätyksenä sain Fellinin. En ollut koskaan aikaisemmin mennyt sillä joten veikkasin että tunnista tulisi aika mielenkiintoinen.



Taas olen kuitenkin tän postauksen kaa myöhässä vaikka rupesin tekemään tätä heti lauantaina. Hah, tässä sitä ollaan taas huomenan tunti! Viimeksi kuitenkin harjoiteltiin siis volttityöskentelyä ja avotaivutuksia.

Aikaisemmin olin katsellut kun kaveri oli ratsastanut Fellinillä ja se oli ollut ihan mahdoton ja leikkistä ja viskonut päätään ihan koko ajan. Otin tosi pehmeän tuntuman ja ehkä jossain vaiheessa ohjatkin vähän lerpotti. Fellini itseasiassa sopi mulle hyvin. En tiedä, tunti meni tosi hyvin ja oma fiilis oli koholla.

Jos antoi Fellinin vaan mennä puksuttaa niin pää heitteli, tai jos oli yhtään liian kovat kädet. Itse en pidä itseäni kovakätisenä vaan yleensä jopa liian pehmona. Tämä vaikutelma minulla on nyt kuitenkin Fellinin kanssa ilmeisesti onnistuttiin. Ravi meni tosi kivasti ja käynnissä (kun esim. työskenneltiin volteilla) Fellini pyöristyi tosi mukavasti ja tuntui todella hyvälle. 


Tässä kun työskentelin voltilla, itsekkin tajusin että ohjat on vähän liian pitkät ei vaan kuvia ollut sen jälkeen...

No aikalailla tässä kyllä pää roikkuu mutta niin...


Äitini ei siis päässyt katsomaan tuntia mutta videoita sitten katseli kotona. Heti tuli kommentti -Mikä siinä on että sulla ei oo ohjat käsissäs, otat ne ohjat käteen ja pohjetta. Olin heti väittämässä vastaan taino päässäni että ei Fellinillä ei ratsasteta lyhkäsillä ja napakilla ohjilla eli ihan vain perus hyvällä tuntumalla. Tajusin kuitenkin viimein miten en vain ole itselleni myöntänyt miten oikeasti ratsastan. En siis ruvennut väittämään vastaan vaan tajusin että jos oikeasti haluan joskus ratsastuksessa saavuttaa jotain minun pitää ratsastaa tosissani. 



Laukassa Fellini aina ajoittain nosteli päätään. Siinä en tiedä ratsastinko virheellisesti mutta painoin kädellä periaatteessa vastaan. Eli laskin vähän kättä mutta pidin pehmeänä. Fellini pyöristi laukassa kivasti päätään tämän takia, siitä ei ollut kuin kaksi sekunttia videota koska no tämän postauksen tarkotus ei ole syyttää kuvaajaa joten.. Tämä ratsastus tuntui kuitenkin jotenkin rumalle, asetukset sain kivasti läpi ja kaiken. Kun oli tasainen käsi ja eteenpäin pyrkimystä Fellini tuntui todella kivalle.



Opettajaltakin tuli hyvää palautetta. Olin todella tyytyväinen ja tykästyin tosi paljon Felliniin. Se oli kuitenkin aika haasteellinen ratsastaa, juuri sen takia myös ettei sen mielestä koko touhu mene leikiksi ja sitä päätä saa viskoa. Kun sille antoi kokoajan töitä ei se niin tehnyt. Vaativa se on mutta eteenpäin pyrkimystä ja herkyyttä löytyi. Haluan ehdottomasti jatkaa sillä!


 Pieni videoklippi vielä tähän kääntäkää laatu paremmaksi!
Se mistä tuo otsikko tulee niin on siitä kun se visko sitä päätä aluksi vähän enemmän niin mulle tuli mieleen suihkulähde kun kuolaahan siitä naamalle ja suuhun kokoajan lensi. Hassu heppa!

7 kommenttia:

  1. tosi kiva ku teet noita videokoosteita aina tunneista! :) ihanan valosa maneesi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niitä on ilo tehdä :) Maneesi onkin meidän tallin bravuuri juttu :D

      Poista
  2. en tykkää tosta sun tyylistä kirjottaa.. oksettavan asialline ja kirjakieltä jotenki sillee ''hassu heppa!'' ygh

    VastaaPoista
  3. No en halua että sinne on tungettu joka väliin hymiöitä ja jotain turhaa... Kiitos mielipiteestäsi :)

    VastaaPoista
  4. Kivoja kuvia :) ja ompa todella ihana maneesi! vau <3

    http://one-step-at-a-timee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. mäkin valitan sun kirjotustyylistä. opettele kirjottamaan, lauseet on tosi vaikeesti ymmärrettäviä. ja samoin kuin miten monissa postauksissa paistaa läpi se että haukut sitä kuvaajaa, vaikka "no tämän postauksen tarkotus ei ole syyttää kuvaajaa joten.. " se vaan paistaa läpi.
    joten opettele ensin kirjoittamaan. selkeät lauseet auttais jo paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En hauku kuvaajaa mulla on vaan erimielisyyksiä sen kanssa!

      Poista