perjantai 4. lokakuuta 2013

Anna anteeksi, ettei elämä muutu ankeeksi.

Apua! Pitää ottaa itseään niskasta kiinni että tänne jotai kirjoittelee. Kauankohan siitä on nyt kun viimeksi kirjoittelin? On ollut ihan älyttömästi tekemistä ja juttuja eikä millään oo ehtinyt kirjoittaa nyt tän kuun yritän panostaa! Ekaksi haluan kuitenkin selventää miksi on tullut postaustaukoa

Meille tulee uusi nopeampi netti, siksi viikon katkos. 
Kaverit
Ratsastus, tallilla olo
Koulu


Tiedättekö muistinkin etten edes kroatian matkasta tänne ole mitään kertonut! Haluatteko vielä siitä fiilistelyy? Kavereitten kanssa oon paljon viettänyt aikaa ja tallilla olo viekin nykyään paljon enemmän aikaa kuin ennen. Koulussa taas läksyt,sanakokeet,kokeet kaikki!

Hevostelussa ollaankin menty hurjasti eteenpäin! Ruvettiin vääntelemään mm. avoja, raviväistöjä tunneilla. Eetua onkin ikävä, en sillä ole päässyt menemään kun koulua nyt väännän Ellillä. Viime ratsastuskerralla Marjolta kysyin että voinko vaihtaa saa nähdä saanko eri hepan huomenna. Sitten menin yhden rästin jonka menin Jardinerolla sillä olisi toosi upea ratsastaa vakkaristi!

 

En tunneista jaksa hirveästi selostelemaan kun en paljon muista mitään mutta mentiin raviväistöjä ja avoja. Oon menny joka kerta Ellillä paitsi tuolloin rästitunnilla jolloin mentiin uralla pohkeenväistöä.

Meinasin huomisenkin tunnin peruuttaa koska mulla on hirveen kipee häntäluu. Oikeesti en edes pysty istumaan kunnolla niin saatikka miten ratsastamaan? Huoh... Ajattelin tehdä huomisesta mydayn vähänniinkuin anteeksi pyynnöksi! Katsoo nytten miten jaksan.

2 kommenttia: