lauantai 21. maaliskuuta 2015

Linkkaa blogisi



Pitkästä aikaa tälläistä luvassa! Arvostelen jälleen mielenkiintoiset blogit omilla mielipiteilläni ja mainostan niitä täällä, kunhan kommenttiisi sisältyy:


Lyhyt, mutta kattava esittely blogistasi.
Linkki blogiisi.
Pieni palaute blogista esim. hyvää ja parannettavaa.

Kaksi tai useampi kuvapostuakseen liittyvä kuvaidea!
Lisäksi sinun täytyy olla blogini rekistötöitynyt lukija. 


Pistäkäähän blogeja tulemaan! Toivottavasti tulisi blogeja joissa olisi myös paljon videopainotteista osiota :) Anonyyminä voi myös tulla kommentoimaan kuvapostaus ideoita! 


6 kommenttia:

  1. Kaksi tyttöä satakunnasta pitää blogia liikutushepoista ja tuntihepoista. Blogissa esiintyy paljon erilaisia heppoja. Http://sara-tiia-ponit.blogspot.fi
    Tykkään sun kirjotustyylistä ja sulla on tosi kivoja kuvia!
    Vastavalo kuvia, keväisiä hevoskuvia :)

    VastaaPoista
  2. 17-vuotias ratsastuskoululainen pitää lifestyle/hevosblogia. Satunnaisissa kisoissa käyn, sekä ratsastustuntien lisäksi joskus valmennuksissa ja liikutan muiden sekä ratsastuskoulun heppoja.
    http://myfairytale-tia.blogspot.fi

    Tykkään kuvista ja myös kirjoitustyylistäsi. :)
    Keväisiä heppa- tai koirakuvia (miksei molempia), jotain asukuvia, toivekuvapostaus jossa lukijat laittaa sanoja esim. Koira, kukka, aurinko..... Ja laitat sellaisi kuvia, jotka parhaiten kuvaa näitä sanoja. :)

    VastaaPoista
  3. Blogi kertoo kohta 13. vuotiaasta etelä-suomalaisesta tytöstä, joka harrastaa ratsastusta ratsastuskoulussa, mutta käy välillä muuallakin ratsastamassa. Hoitoponeina toimivat suomenhevostamma Kuningatar ässä, tutummin Nukke ja shetlanninponitamma Hagelunds Daisy, tutummin Daisy.

    http://janettejaponit.blogspot.fi/

    Blogissa on aina ihania kuvia ja todella tarkkoja. Teksti on hyvin kirjoitettua.
    Ainoona huonona puolena on se, että blogin banneri on ehkä vähän tylsähkö.

    Lempi ratsastusvarusteista kuvia tai sitten jotain maisemakuvia, tai niinsanottuja "artsy" kuvia :D

    VastaaPoista
  4. 15-vuotias tyttö joka ratsastaa pienella ratsastustallilla, myös vuokrahevosellaan ja monilla muilla hevosilla/poneilla. Päätähtinä toimii hoitoponit suomenhevostamma ja shetlanninponitamma. Muistakin eläimistä välillä postausta, ei siis pelkkä hevosblogi vaikka siltä vaikuttaakin.

    http://christajaponit.blogspot.fi/

    Tosi hyviä ja tarkkoja kuvia, itse tykkään tosi paljon. Teksti selkeää, vaikka pitkää niin aina jaksaa lukea. Huono puoli on välillä liian pitkät postaus välit.

    Koirista aurinkokuvia, keväisiä kuvia mistä vaan.

    VastaaPoista
  5. if giving in is pointless then get out of bed // http://lottathepsychic.blogspot.fi

    16-vuotias tyttö, valitusta pienistä ja isoista arkipäivän asioista, isoja, mahd. hyvälaatuisia kuvia, lifestyle-tyylistä kerrontaa. kieli englanti, mutta se tuskin haitannee nykyään kun kaikki lingua francaa ymmärtävät ja puhuvat.

    tykkään sun kirjotustyylistä ja kuvista paljon!!

    kuvapostaukseen jotain keväistä ja ehkä jotain tyyliesittelyä tms.

    VastaaPoista
  6. http://kaksinluotukulkemaan.blogspot.fi/
    18-vuotiaan tytön ja hänen persoonallisen ylläpitohevosen elämästä kertova blogi. Mukaan mahtuu monenlaista tekemistä. Tavoitteena on kehittyä ratsukkona, mutta suurin tavoite on saada kehitettyä parempi luottamus ja syvempi ystävyys tämän hevosen kanssa. Koitan pitää blogini mahdollisimman monipuolisena.

    Blogissasi on hienoja hyvälaatuisia kuvia ja selkeää sekä helppolukuista tekstiä. Ulkoasusta löytyy muutama pieni yksityiskohta, jotka ovat mieleeni. Lisäksi blogissasi on paljon hienoja kuvia! :)

    VastaaPoista