perjantai 6. syyskuuta 2013

Top3 linkatut blogit

Klik, jokaiselle blogille jotka ovat tässä esittelyssä


Nämä blogit kiinnostivat enemmän osaa linkatuista blogeista luin jo mutta nämä oli eniten panostetuimmat ja kiinnostavimmat. Valitettavasti en ottanut lifestyle blogeja koska en yksinkertaisesti ole vain kiinnostunut sellaisesta, niinkuin jotkut eivät ole kiinnostunut hevosista. Sama asia.

Kaikki mitä tässä arvostelen ei täytä omaa blogiani ei siitä valituksia, tämä on vain ihanne blogi arvostelu mitä oletan blogeista. Haluatteko vielä lisää näitä blogiarvosteluja? Voin tehdä vaikka uudet seuraavat 3?
Nyt näihin blogeihin. 

http://forever-together-jb.blogspot.fi/
Johannan blogi: Forever-together-jb

Olen lukenut Johannan blogia jo kauan. Se kertoo tuntiratsastajan hevosharrastuksesta, kisaamisesta ja valmennuksesta. Jos en olisi aiemmin tienyt blogia olisi ollut tosi vaikea tulla mukaan lukemaan blogiasi. Blogiin olisi hyvä lisätä joku pieni esittelypalkki jossa kerrot mitä blogissasi kirjoitat. Blogin ulkoasu on selkeä ja hieno, banneri voisi olla itsetehty. Itsetehdyt bannerit tuovat aina sitä omaa näkemystä. Esittely sivut hevosista voisi olla kattavammat. Oli hyvä idea antaa kaverin kertoa -minä- esittelyssä, siten saa hyvän käsityksen millainen oikeasti olet. En oikein ymmärtänyt onko blogisi suunnattu ihmisille jotka tietävät sinut valmiiksi ja ratsastavat samalla tallilla että pääsee blogisi ''juonesta'' kiinni, tämän viittaan siihen esittelyyn. Blogin otsikot voisivat olla luovempia, jotta ne kattaisivat koko postauksen sisällön. Kirjoitat hyvin ja selkeästi, ei mitään turhia hymiöitä.  Kuvat on hyviä ja hyvälaatuisia, videot kivoja mutta niihin voisi vähän enemmän panostaa. Erikoispostauksia voisi tehdä lisää. Muuten blogi on tosi kiva ja luettava varsinkin kun jaksat päivitellä ihan aktiivisesti.


http://ausku.blogspot.fi/

Auroran blogi, se iski heti silmiin niin nättejä kuvia oli. Eipä mulla mitään sanottavaa oo. Ulkoasu on simppeli ja kiva. Kyllä oli niin erinomaisia kuvia! Katselin pitkään niitä ja selailin useat postaukset läpi! Itse en vaan hirveästi pidä numeroiduista otsikoista mutta jokainen omalla tyylillään. Vaikka ei mikään hevosblogi ole eikä silleen lifestyle, silti liityin lukijaksi. Tekstin määrää voisi kyllä lisätä. En oikein osaa arvostella valokuvaus blogia joten jatka vaan saman lailla!




http://towards-the-dream.blogspot.fi/
Ainon blogi, primuslaisen hevostytön kirjoittelema toinen blogi. Ensimmäisen blogin kävin ''jatkoksi'' katsomassa myös. Tämä uusi blogisi vielä näyttää vähän keskeneräiselle. Blogissasi ei ole esittely tekstiä ja esittelysivuissa voisi olla vähän enemmän tietoa. Jotkut kuvat on ihan onnistuneita ja pysähtyneitä, kuviin voisit panostaa ja muokkailla vaikka aina ennenkuin blogiin pistät. En päässyt vielä blogiisi mukaan, en saannut selville kirjoitatko pelkästään hevosista vai myös jotain lifestyly-juttuja? Videoita näytit lisäilevän jo näin alkuvaiheessa siitä plussaa. Otsikot on tähän mennessä ollut kivoja mutta numeroinnista en hk. pidä. Vaikka blogisi on näin alussa niin ulkoasu oli kuitenkin siisti ja kirjoitustyylisi hyvä. Blogi kiinnosti joten liityin lukijaksi. Toivottavasti pysyt blogisi kanssa mahdollisimman aktiivisena ja panostat kuviin, videoihin, erikoispostauksiin yms.



2 kommenttia: