maanantai 16. syyskuuta 2013

Hevoset stadikalla kuvat





Teille tulee tässä nyt aika läjä kuvia, ja niitä parhaimpia otoksia. Kaikkea en ees viittinyt lisätä mutta nää parhaimmat.




Tällä ratsukolla oli ainakin tyyli tallessa! :)


Selitän sitten toisessa postauksessa mitä päivän aikana tehtiin mutta tässä on nyt vähän selostusta mitä siellä oli.




Siellähän oli tosiaan Gp-kisat jolloin koko stadion lohkot täyttyivät pullolleen. Mahtavia hevosia ja ratsastajia oli koko paikka täynnä! Saatiin paikat ihan eturivistä tosin vaihdellen aina kun käytiin syömässä ja tultiin takas jouduttiin kerran myös ylöskin, muuten ihan kiitettävät paikat oli.


Racing esteestä tuli kivoja kuvia vaikkakin puolet sitten olikin epäonnistuneita

Hepoilla oli aina pieni spurtti pätkä esteen jälkeen kun juostiin seuraavalle, näkyy oikeissa kuvissa. 



Kaikki kisat oli aivan huikeita ja oli eri-ikäisten luokkia ja jotkut hyppäsivät 160cm ja ihan reilun kokosia esteitä olikin! Tehtiin kaverin (susannan) kanssa silleen että se kuvaisi tummat hepat ja mä vaaleat, ja ruskeat aina vuorotellen. Tää järjestelmä toimi eikä tarttenu olla sillee nyt mä haluun kuvaa ton yms. Kiitos Susannalle että sain käyttää sen kameraa jotta tännekkin nämä päivittelyt sain!




Liitoponi!



Kaikilla ratsastajilla oli tosi paljon taitoa ja oli kyllä hienoa katsottavaa, hepatkin oli niin upeita ja laitettuja! Oli hauska kanssa bongailla jotain ratsastajan pienvirheitä ja sanoa niistä kavereille. Tästä ratsukosta tykkäsin ehkä eniten koko kisassa ja hienosti menivätkin! Tyylillä ainakin!





Kiitos paljon tapahtuman järjestäjille, oli kyllä uskomaton kokemus! Oli hyvin suunniteltu ja toteutettu tapahtuma. Siellä oli illalla vielä tuhkimo näytelmä hevosten kanssa joka oli kiva lisäys päivään! Päivän paras kohta oli kyllä kun illalla hypättiin korkeus hyppyä ja stadionin valot loisti hienosti! Tosi hauskat biisit oli valittu aina kilpailialle ja ai että kun huudettiin ja naurettiin! Kannustuksista kädet meni rakoille ja ääni käheänä kotia päin. Harmi ettei videota eikä kuvia siitä. Se oli kyllä ihan parasta nimittäin! Naurettiin varsinkin kun yhdelle miesratsastajille (jota fanitettiin) oli pistetty joku ''im too sexy for my shirt'' sitten siellä oli kanssa mm. Robin boom kah, barbie girl song. Naurettiin ihan hulluna ja aina ootettiin mikä biisi seuraavaksi tulisi! Oli kyllä hauskaa! 

c: Paula





Tässä teille siis kuvia vielä kirjoitan toisen postauksen mitä siis oikeen tehtiin. Muistakaahan käydä kommentoimassa videopostausta!


11 kommenttia:

  1. Tää oli kiva postaus! Noi kuvat on kyllä hienoja! Oot tosi taitava kuvaaja<3

    VastaaPoista
  2. ei se ollu "i'm sexy and i know it", se oli "i'm too sexy for my shirt" :D:D:D ja meki fanitettiin sitä 10 teinin porukalla A-katsomossa :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa joo muistinkin sen tänään piti korjata kiva että muistutit! :) Ja hahaa oli myös hauskat ne kisat kummasta katsomosta lähtee enemmän ääntä! ;)

      Poista
  3. Tosi kivoja kuvia :) Haluaisin ostaa kuvat meidän ratsukosta ja kysellä onko niitä lisää. Onko sinulla sähköpostia, johon voisi laittaa mailia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrotko mikä ratsukko kyseessä niin voin lisätä kaikki hallussani olevat kuvat tänne josta voit kopioida ne, jos nettiin aiot julkaista niin pitää pistää copyt.

      Minulla ei ole sähköpostia jonka osoitetta tänne viitsisin julkaista joten joudun nyt tekemään näin :) Kiva että tykkäsit.

      Poista
  4. äh.. ei oo ees kummosempii noi kuvat..hyvä laatusii vaa
    jotkut oli kyl hienoi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No taisin vähän innostua niiden pistämisestä tänne :D valitsin ns parhaimmat ja onnistuneimmat mutta kiitos :)

      Poista