tiistai 10. syyskuuta 2013

I belive i can fly!

Meillä oli lauantaina viimenen estetunti kentällä, ensikerralla sitten joskus ennen joulua. Meni ihan kivasti tosin istunta on mennyt vähän huonompaan suuntaan. Mulle on siis tullut aivan järkyttävä notkoselkä! En oo hypänny turvaliivillä paitsi kaksi kertaa pykiksessä, muuten selvinnyt ilman. Sehän on vähän sellanen tukipilari istunnalle. Mulla oli aluks sellanen kilpikonna selkä nyt mulla on notkoselkä? Elikä istuntaa sitten ens kerralla katon. Eli nyt ei valituksia. Joitain kuvia en viittiny ees julkasta.. 


Hypättiin neljän esteen ja yhden laukkapuomin rataa. Aluksi kylläkin verkattiin kahdella esteellä ja laskeskeltiin askeleita. Ne onnistu ihan kivasti kun hiffasin Eetun laukan. Aluksi mentiin laukan lyhennyksiä ja pidennyksiä sitten yritettiin saada laukasta mahdollisimman tehokasta ja takajalkoja liikkeelle. Sitten vasta pienet ristikot ja niiden väliin tulevat askeleet. Sain kivasti sovitettua askeleet ja Eetu oli hieno! :) Notkoselkä kyllä vieläkin vaivasi.



Niin se meidän ns rata oli aika helppo. Tuo alhaalla oleva kuva ei vastaa ihan todellisuutta koska kenttähän on pienempi ja reitit vähän vaikeammat mitä tuossa luulisi ;) Tuo nyt olikin tuollainen hahmotus kuva

Eetu oli alku tunnista siis tosi laiska ja raippaakin jouduin monesti antamaan. Esteillä se sitten innostu samanlailla kuin viimeksi mutta tällä kertaa ei tullut yhtään kieltoja! Tosin Eetulla oli omaperäisiä loikkia mielessä. Hypyt siis meni kivasti ja tuli onnistumisiakin mutta silti ratsastaja mokaili paljon. Tuntuu että nyt kirjoitin jotenkin ihan oudosti joten toivottavasti joku edes jotain pientä ymmärsi. Tein myös pienen koosteen johon saatoin vähän panostaa, joten kommenttia. Tosin edelleen opettelen vasta sen ohjelman käyttöä joten hiomista on. Valot näkyvät aika selkeästi ja se häiritsee, mutta ensikerralla paremmin. Tykkäättekö te muuten että teen aina tälläisiä videokoosteita vai skippaatteko ne aina?

Pahoitteluni muuten kuvien huonosta laadusta koska kaappasin kaikki videolta, kuvaaja ei ole vielä ehtinyt lähettää kuvia. 
Hih, meinasin tippua :D koska Eetun loikat on niin kivoja!





Pomppu poni! Kivoilla ilmavaroilla muuten Eetu aina hyppii! 

6 kommenttia:

  1. Noi koosteet on välillä kivoja mut aina ei jaksa kattoo :) Johtuu varmaan omasta laiskuudesta! xDD!

    VastaaPoista
  2. Onko sulle käyny niin et olettaisit ja oisit aika varma et menisit esim. Forellal ja sit saatki jonku jota et yhtään osannu oottaa?? Hieno ktäysymys xD

    VastaaPoista
  3. Mä katon ain kaikki videot ;)

    VastaaPoista
  4. ihana video! lisää tälläsii :3

    VastaaPoista
  5. Olin kattomas ;)
    Meet upeesti ;) :) ja ihana video ;D

    VastaaPoista