torstai 28. helmikuuta 2013

''Taistelua''

Anteeksi muuten kaikille jotka odotti leiripostausta sitä ei tule vielä ): Pitää ed. video ja muokata kuvat ja kaikkee :/ Ja sori kun eilen ei tullut postausta meni niin myöhään sellossa ja en jaksanut raahautua koneelle :) 
Kuvapostaukseen tuli tosiaan noin 200 kuvaa joista jouduin karsimaan aika monta :) Tänään pistän kuvat koneelle ja luultavasti väsäilen tänne sen postauksen! 


ÖÖöö? :D 

Mts<3 :3

Moi biine :D oon tääl ylhääl enkä alhaal? 


Jeps... Kouluun lähtö oli tänään taas niin vaikeaa tarkoituksena olisi ollut pistää tekoripset ja kaikki mutta en jaksanut :D Koulussa piti siis olla kuitenkin ihan normaali päivä, mutta kun ei ollut! ;) Meillä oli siis taisto-juttu :D Taisto on sellane joku koulujen väline liikunta juttu. Meidän kouluun tuli toisesta koulusatkin oppilaita kisaamaan:) Meidän koulussa kuvattiin tv:seen taiston rata josta lähtee sitte jonnekki turkuu kai aluekilpailuihi?.. Eli kulutettiin me muut oppilaat jotka ei siis ollut siinä kulutettiin aikamme katsomossa (; Pari tuntia siinä meni mikäs siinä kun meitäkin kuvattiin ;D Oltiin melkein eturivissä mun kavereitten kanssa ja aika moni varmaan sitten näkyy tv:ssä.. Eli just piti taputtaa kädet puuduksii ja huutaa siel kaikkee ja kannustaa :) Eva Wahlström oli mukana kanssa siinä taisto jutussa :) Oli ihan hauskaa katella kun muut vetää täysii ja niit kuvataa siel :D Koulusta pääsin kahdelta :) Heti kotiin kirjoittelemaan postausta ja kohta lataan kuvat ja pistän tänne tänään tai huomenna sen postauksen! Mut kuitenki huome kouluu sitte ridaamaan la! <3 Ja sitte yritän saada paljon kuvii... Tässä olisi vielä taiston linkki jos jotain kiinnostaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti