lauantai 23. helmikuuta 2013

Euforija ''Elli'' tunti

Olen nyt muokannut jo bannerin ja päässyt vähän jyvälle näistä jutuista! 
Teen myöhemmin esittelyt ja ehkä ridauhistoriaa(: Nyt kuitenkin tähän päivään! 
Tänään oli ratsastustuntini primuksessa ja sain Ellin. Elli on vain kutsumanimi ja oikeasti tamma on Euforija. 
Elli
Meillä oli koulutunti ja luulin että tunnista tulisi tylsä kun viimeksi hypättiin. Todellisuudessa tunnista tulikin yksi katastrofi... Olin ajatellut testata ridata pidemmillä jalustimilla mitä normisti ja tämä oli huonopäätös!Käynnit ja ravit suju kivasti Elli oli aika reipas. Keskityin ettei Ellin pää sojottaisi kohti kattoa koska ponilla on tapana tehdä silleen se ei tykkää kulkea ''muodossa''.  Ravi on Ellillä minusta ihan kiva.



Tunnilla ehkä keskityttiin eniten nyt istuntaan. Kantapäät minulla kyllä välillä sojottivat ties minne.... ;) Ja kädet... Mutta kuitenkin kaikki puhkesi laukassa, en erityisemmin pidä Ellin laukasta.. Se on sellaista kuopivaa:DD Kunnolla jalka käy. 



Sen seurauksena oli :D :
Upea könötys..
Upea asento ryhti kaikki lösähti :D Oma vikahan se on mutta Ellin laukka ei ole mulle se helpoin juttu... En pystyny yhtää keskittymää istuntaa ja ryhtii sitte horjahdus ja vierähdin kallelleen satulan oikealle puolelle :D Lähellä oli etten tippunut mutta onnistuin takertumaan Ellin harjaan ja kiskoin itseni takaisin... Opettajankin kommentit ''-Siellä satulassa pitäsi pysyä ei melkein tippua'' :D Oma mielipiteeni ei tuollaisia horjahduksia vaan kunnolla vaan maankamaralle ja pällistelemään hevosta sieltä eikä tuollaisia horjahduksia joka näyttää ties miltä.. Kuvia eikä videota siitä saatu ): Kuitenkin tunti meni päin persuksia ja yritän ottaa opikseni :) Ja olisi kiva saada tuo Elli kunnolla menemään...

Elli hienosti♥ 

Tunnilta tulossa :) 


Elli on ylisöpö tässä kuvassa silmissä pilkettä ;3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti