maanantai 25. helmikuuta 2013

Hiihtoloma ohi):!




Nyt se hiihtoloma on täällä meillä päin ohi! :( Tosi tylsää kun pitää palata takaisin kouluun vaikka oli viikon loma siitä nautittiin täysin rinnoin! 


Lunta oli mukavasti ja kivat säät :) Kuka kävi hiihtämässä? Minä en mennyt, totta puhuen vihaan hiihtämistä...
Äitini kävi hiihtämässä ja vei samalla koiraamme Akua ulos! :) Aku on ollut ihan rätti lenkkien jälkeen ja lösähtänyt vaan nukkumaan :) Akustakin on varmaan postausta tulossa... :) Aku on ollut tosi kuvauksellinen lähiaikoina upeita kuvia ollaan saatu(: 


''Mennään jo sisälle?''

''Lopetitko jo kuvaamisen että voin leikkiä?''

''Kuulin jotain, ihan varmasti kuulin''

Ärrinpurrin* ;) 

''Tuutko jo?''

Rasavilli<3


Upee kuva musta! Isä on onnistunut kuvaamaan:) 

ÖÖÖ? Kunhan vaan et katkase selkääs?

LUMI <3 

Tosi ihana musta(:
Talvella kaikki on niin valkoista ja ihanaa! (: Paitsi kylmyys ei ole ihanaa! (Muuten isä on kuvannut nuo ihan vaan miettien etten julkaise kuvia nettiin ja luulette että olen itse kuvannut:D) Ehkä jotkuu hepat nauttii myös talvesta(: 





Aurinko armas :) 
Hiihtolomalla olin sisällä lämpösessä tosin ja olin koneella ja taistelin näissä blogi jutuissa! :) Nukuin vaikka kuinka myöhään.. Kuitenkin ärtyisinä ja väsyneinä takaisin kouluun :( Äikkä oli yhtä tuskaa, meidän ope vielä vitsaili että nyt pidetään rento ja hauska tunti ja tunti oli yhtä tuskaa kun kirjoitettiin kaksi sivua... Ja tylsiä korvasta sisään ja korvasta ulos juttuja :D Kuitenkin päivä meni madellen ja lopuksi kahdeksi tunniksi hiihtämään.... ''Lintsasin'' viime hiihtokerran ;) Nyt kuitenkin alennuin... Noh kaunis sää, lämmin ilma, kaverit niin sehän oli jopa ihan hauskaa! :) Mutta kuitenkin ne joilla alkoi vasta loma niin nukkukaa pitkään menkää ulos nauttikaa jaja stressatkaa koulua ;) ! Nyt vielä vähän kuvia :) Tästä tuli muuten koirapainoitteinen kuva liuta:D












2 kommenttia: