sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kesä suunnitelmat

Summer makes you smile :) 
Kesä on parasta aikaa, aikaa on enemmän tehdä kaikkea ja ratsastamisen mahdollisuudet on mulla ainakin paremmat kuin talvella! Syksyllä/Talvella en ridaa paljoa johtuen kylmästä säästä ja mahdollisuuksia ei ole paljoa, eikä myös jaksamista siihen touhuun. Talvella on kylmät pakkaset ja pitää pukeutua hyvin joka haittaa ulkona ratsastusta... Kesällä taas itselläni on paljon enemmän mahdollisuuksia ratsastaa. Ratsastaminen on myös kivempaa kesällä(: Ja hepat nauttii vihreistä laitumista :3 



 Pääsee ulos nauttimaan auringosta, toki voi ratsastaa myös maneesissa. Kesäksi ajattelin suunnata jollekkin yksäri tallille ja ratsastaa sitten siellä mahdollisesti itsenäisesti. Meidän lähellä on tosi paljon hyviä talleja jotka ei siis ole ratsastuskouluja. Kierrettiin viime kesänlopussa erillaisia talleja isän kanssa paljon kivoja löytyi joista ehkä saattaa sitten nyt saada paikan ratsastaa(:  Se olisi tosi kivaa ja haluaisin kyllä jonkun kaverin kanssa samalle tallille... Mutta parhaat ridakaverini majailevat puolet kesästä Espanjassa, ja kyllä me ajotaan ratsastaa yhdessäkin, varmaan vuokrataan Palmun tallilta aina välillä. (Niinkuin ajotaan ehkä nyt talvellakin lähiaikoina ;)) 



Ulkomaillekkin varmaan suunnataan perheen kanssa ja siellä ensimmäinen vaatimukseni on ollut että on ratsastusmahdollisuudet :D Ihan sama minne mutta pakko päästä ratsastamaan, ehdotinkin tuossa että muut voi lähteä vapaasi jonnekkin etelään ja minä lähden viikoksi jonnekkin ratsastusleirille ;) Pari kesää sitten käytiin Kreikassa ja sain nauttia ratsastuksesta Aheron-joen varrella :)
Sain ratsukseni mukavan ruunan :) Hiukan unisen näköinen;)... 


Menossa:) 
Huomatkaa toki että hevosta talutetaan veteen koska minun
avuilla ei sinne suostunut menemään. Kuulemma oli juuri tu-
llut edelliseltä reissulta(: Vesi on nolla asteista virtaa vuorilta! 

Maisemia:) 
En muista enää hepan nimeä, oli kuitenkin kiva ja sopivan reipas. Meille kerrottiin että se oli juuri käynnyt maastossa ja oli hetken levähtänyt ja eikun uusiksi reissuun ;) Nimittelen tätä heppaa tässä sitten Ruunaksi..
Talli oli englannin kielinen mutta onneksemme siellä oli suomalainen nainen joka oli muuttanut kreikkaan ja oli töissä ja lähti matkakaverikseni :) Matka stoppasi heti siihen kun Ruuna ei suostunut menemään veteen :D Lähti konittamaan takaisin päin.. Matkaa jatkettiin että Ruuna talutettiin veteen (minut selässään) Ja päästiin sitten jatkamaan.. Se olikin sitten loppu ajan reipas ja halukas menemään. Menimme vuoristopolkua ja sen jälkeen päästiin takaisin joelle. Joki oli nolla asteista koska se virtasi vuorilta:) Mukavan vilpoisaa lämpimään ilmaan. Paitsi en tiedä mitä Ruuna siitä ajatteli :D Mentiin jokea pitkin joki oli sen verran matalaa ettei Ruuna joutunut uimaan.. Pohja oli pieniä pyöreitä kiviä :) Kun tultiin takaisin siihen kohtaan jokea mistä lähdettiin etsittiin syvempi kohta ja hepat ui siinä :) Se oli ihanaa ja ikimuistoista koko reissu oli tosi ihana :)


Päästiin loppujen lopuksi hyvin matkaan alkusekoilujen jälkeen.

Toiset ratsastajat oli kanssa lähdössä matkaan tässä tilanteessa
Olen jo itse vuorireitillä (: Tai kahlaamassa jokea.. ( en kuvassa )
Kesästä odotan eniten lämpimiä ilmoja hyviä ja ikimuistoisia hevoshetkiä ja kaikkea ihanaa(:
Kesä on ehdottomasti suosikkiaikaani silloin voi vaan rentoutua! Ja toisessa postauksessa mainitsen vielä kesäleireistäni ;) Tässä voin jo paljastaa olen menemässä Pykälämäen hevostilalle. Odotan kesää ja leiriä yli kaiken. Siitä pykiksestä sitten myöhemmin postaus! Mutta nytkin voi pistää kommenttia jos sinne on tulossa;)



Kesää odotellessa <3 




2 kommenttia:

  1. Aiiiivan upee blogi <3

    Toiveissa ois se leiripostaus! (2012)

    Tääl ei muute pysty liiittyy lukijaksi, en tiedä miks... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon(:!

      Tulossa ;)

      Joo en kuule tiiä itekkään :DD Yritän selvittää asian... :)

      Poista