maanantai 12. tammikuuta 2015

Kisahoitajana


13-14.12

Lähdettiin mun kisojen jälkeen seuraavana aamuna kohti Saloa, hiukan väsyneissä fiiliksissä. Käytiin syömässä salon keskustassa jonka jälkeen lähdettiin tallille jossa Elinalla oli valmennus. Kuvasin sitä mutta oli sen verran myöhä ja pimeä maneesi niin ei tullut oikeen kuvia.

Seuraavana aamuna herätys soi aikasin ja lähdettiin kohti tallia. Tallilla oli joulukisat ja melkein kaikilla oli tosi panostetut ja ihanat joulujutut hevosilla sekä itsellään. Paitsi Elinalla ja Otilla ;D




                                                                                                                               


Olin siis Elinan apurina, niin sanotusti kisahoitajana. Autoin varustuksessa ja ainikuisessa kavioiden putsaamisessa ja tislojen. Herranjumala mitkä tilsat tuli kun kävelytin Ottia. Joutui viiden metrin välein ottamaan pois koska ne pinoontui niin järkyttäviksi ja teki pahaa katsoa Otin kävelevän. Ja voin sanoa että ei ole helppoa niitä putsata kahden kameran, tavaraa pursuavien taskujen ja yhden levottoman hevosen kanssa.


Elinalla meni radat hyvin sijottui toisessa. Käytiin vielä käppäilemässä maastossa yhessä ja otettiin parit kuvat. Kisojen jälkeen lähdettiinkin takaisin Elinalle ja viikonloppu toli tosi mukava ja oli hauska jauhata kokoajan kisa-analyysejä kun molemmilla oli ollut kisat :)



Otti tahtoo mennä







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti