perjantai 7. maaliskuuta 2014

Huono esitys

Viime ratsastus tunti meni niin kehnosti ettei edes tee mieli kirjoittaa siitä tänne. Toki epäonnistumisista oppii ja tajusinkin pari hyvää juttua. Toivottavasti ensikerralla menis sitten paremmin, eli huomenna! Aina nää postaukset venyy hirveetä. Ei oo kyl ollu yhtää intoo kertoa lauantaista. Kuitenkin parilla sanalla muistan tätä kehnoa tuntia.

Meillä oli estetunti ja odotin että tuttu nimi lukisi listassa eli Lukas. Mutta ei kun siellä luki Lilly! Olin silleen mitä ihmettä, kuitenkin innolla selkään koska kaikki kehu sitä ihanaksi. Noh tunnilla verkkailtiin ja tälleen meni ihan kivasti ja mä luulin että Lilly puski täyttä vauhtii eteenpäi mut se oli mennyki iha etana vauhtia! Ensimmäinen oppi oli siinä.




Hypättiin siinä sitten ja mulle laskettiin kaikki esteet. Niin että ärsyttikö mua? Kyllä vaan. Tuskin se Lillystäkään johtu miks mulle laskettiin... Noh eihän sillä sinäänsä olisi väliä vaan tehtävällä, mutta vähän pänni kun muut kuitenkin sai mennä... Ei ryhmässä voi jaotella osaamisella.. En tiedä.. Hypättiin pariin kertaan ja siinä tunti sitten menikin.  Anteeksi näin tympeä postaus mutta taidan kyllä jättää tän jo tähän. Kun kuviakaan ei ole niin ei oo kovin inspistä kirjoittaa. Mutta kerron sitten huomisesta tarkemmin! :) 

6 kommenttia:

  1. Blogissas on tosi kiva ulkoasu ja kirjotat hyvin! :)

    Halusin myös tähän mainita vähän tästä sun tunnista josta kirjotit. Tiedän, että sua harmittaa ja ärsyttää kun tunti ei menny putkeen. Kuitenkin muista se, että tunnilla opettaja päättää ja katsoo taidollaan kuka pystyy hyppäämään ja mitä. Mun mielestä se on ihan hyvä, että jaotellaan osaamisen ja kykyjen mukaan sitä miten korkeeta ja vaikeeta tehtävää voi mennä. Itse oon ainakin huomannu, että joillakin kerroilla toiset saa mennä vaikeampaa/korkeampaa, mutta sitten seuraavalla estetunnilla taas tilanne voi olla toisin, että edellisellä kerralla korkeampaa hypänneet meneekin nyt pienempiä. Kaikki tämä johtuu kuitenkin varmasti siitä juuri sen kertaisesta tunnista ja ratsastuksesta sillä tunnilla. Voi olla, että juuri tuolla tunnilla sulla kaikki ei mennyt aivan putkeen ja ratsastukses ei ollu parasta mahdollista, joten opettaja näki parhaaksi laskea esteitä sillä kerralla. Muista vaan, että ei pidä lannistua yhdestä kerrasta!
    Kommentin tarkoitus ei sitten ollut haukkua tai mollata, vaan antaa palautetta ja tsempata! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ja myös siitä kuinka asiallisesti kirjoiti kommenttisi.

    Itse katson että kun ollaan samassa ryhmässä ryhmä suorittaa samanlaiset tehtävät jokainen. Kuitenkin kun minut ja moni muu on pistetty siihen ryhmään. Monilla oli mm. kisat tulossa seuraavalla viikolla niin en tiedä johtuko siitä koska niille nostettiin, ja samoin talentilaisille. Kuitenkin kun viime lauantaina mulla oli tunti meillä kaikilla oli saman korkuset esteet tosin oli eri opettaja. Tekstin tarkotuksena ehkä oli ilmasta että musta olis reilua pistää ihan saman kokoisia esteitä, tehtävät meillä on kaikilla samat.
    En todellakaan lannistu, ja opin tuosta kerrasta jolloin nyt pari päivää sitten meni Lillyn kanssa paljon paremmin ja sain enemmän irti!

    VastaaPoista
  3. Hei onks sul muuten viel enemmän kuvii siit marraskuun esteleiristä? (: Kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin jos sul olis kuvii must ja ponitast mut tuskin sul on :D

      Poista
    2. Mut jos nyt sattuu olee nii mulle voi lähettää niitä (:

      Poista