maanantai 16. helmikuuta 2015

Kuulumisia ja hiihtolomalla!


Moikka! Musta ei olekkaan hetkeen kuulunut mutta nyt aattelin vähän päivitellä mitä mulle kuuluu ja kaikista tärkeintä mitä lomalaiselle kuuluu!

En ole puuhaillut mitään erikoista enkä ole ratsastellukkaa, joten blogiin ei ole ollut paljon aikaa kirjoittaa. Kuitenkin käväisin lauantainäytöksessä Apassionatassa, josta mun piti teille kirjoittaa, mutta jotenkin se vain pääsi unohtumaan (laiskuus...). Kuitenkin kun pääsen kotiin, siitä olisi tarkoitus kirjoittaa.  

Tällä hetkellä siis majailen Tampereen kylpylässä Elinan kanssa.
Saavuin Saloon lauantai iltana ja sunnuntaiaamuna auringonnousun aikaan lähdettiin ajamaan kohti Tamperetta. Täällä ollaan uitu ja syöty ravintoloissa. On ollut hirveän mukavaa ja tykkään hotellihuoneesta mutta uimatilat oli suuri pettymys. Positiivistä on kun tänne sai tuoda lemmikit mukaan, meillä onkin täällä kaksi koiraa ja kissa. Tarkoituksena olisi mennä kuvailemaan ja keskiviikkona lähdetään takaisin Espooseen ja kuvataan pari videota ja Elina tulee kuvaamaan ratsastustani kun pääsen menemään taas Millalla.

Saatan postailla täältä vielä jotain kuvia mutta, ainakin seuraavaksi torstaina kun ollaan kuvattu äänestämänne ''älä naura'' haaste.

Hyvää hiihtolomaa kaikille joilla se on jo alkanut! :)

 





 
 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti