torstai 5. helmikuuta 2015

Koostevideo syyslomasta



https://www.youtube.com/watch?v=JSLM5icEwzs

Vanhoista arkistoista löytyikin syysloman videot jotka luulin kadottaneeni. Sen takia en lisännyt meidän huippu ihanasta hevostäytteisestä lomasta. Postauksiin voit palata tästä linkistä.


2 kommenttia:

  1. Muuten tosi kivan näköstä, mutta toivosin vähän rauhallisempaa sisäkättä, sillä pitkin videoo välillä vemputat sisäohjaa aika reilullakin liikkeellä. Sisäohjan käytön pitäisi kuitenkin olla rauhallista ja ei näkyvää. Joten ulko-ohja käteen ja sisäohjalle puolipidätteitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videossa huomaa tämän hyvin loppu pätkällä tuolla viimeisellä hepalla. Tietoisesti näin siis teen, otan ja päästän, hevonen on opetettu paljon sisäohjalle, eli en ratsasta normaalisti näin vaan kyseistä hevosta, koska se on sille oikea tapa. (vähän vanhemmanajan tyylistä ratsastusta, niinkuin se siihen on opetettu) Niinkuin videossa näkyy johtava ote sisäohjasta ja lopuksi päästö näin saa suoristettua heti sen otosta (tässä ulko-ohjallakin siis kokoajan toimea). Sitä on vaikea ymmärtää jos ei kyseisellä hevosella ole ratsastanut :) Eli siis ymmärrän hyvin ulkopuolisen katseen tuohon! :)

      Poista