torstai 15. toukokuuta 2014

Roope



Viikkoja sitten vaihdettiin Aliisan kanssa tunteja ja ratsastin hänen maanantai tuntinsa Roopella. Roope oli minulle täysin uusi tuttavuus ja olin todella innoissani siitä että pääsen menemään sillä.  Olen aina pitänyt sitä todella hienona hevosena ja se onkin sennuheppa.

Tunnin tehtävistä en nyt hirveästi taaskaan kirjoita koska tämä postaus tulee näin myöhässä, enemmänkin fiiliksistä kerron.
Heti aluksi Roope tuntui laiskalle ja veltolle, ja sitä itseasiassa jatkui aikalailla koko tunnin. Yritin saada sitä eteenpäin mutta ope sanoi kyllä että tuo vauhti olisi hyvä vaikka se tuntui selästä laiskahkolle.
Roope rentoutui kivasti ja tuntu tosi tasapainoselle ja hyvälle käteen. Käynnissä se meni kuolaimen alle, mutta kuulemma tekee niin usein. Ravissa ja laukassa se ei tehnyt niin.
Roope alkoi toimimaan ravissa ja laukassa tosi kivasti. Tehtiin pientä ympyrää päädyissä kahden pareilla. Aluksi mietin että miten niin isolla hevosella tulisin pärjäämään niin pienellä ympyrällä mutta ihan kivasti. Laukka tosin jäi ajoittain hiukan laahaavaksi.
Kuitenkin hyviin fiiliksiin oli hyvä lopettaa koska suurimmaksi osaksi tunti sujui todella hyvin ja olin itseeni sekä Roopeen tyytyväinen!
Pieni videoklippi Roopesta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti