torstai 8. toukokuuta 2014

Kaksi estetuntia samaan postaukseen



Meillä olikin yllättäen esteitä ja menin Eetulla. Tosin siitäkin on jo vierähtänyt pari viikkoa. Väänsin sitten siinä koulua minkä kerkesin ja yllätyin kuinka se myötäsi kivasti jopa laukassa ja ravissa! Tosin siitä ei ole kuvia mutta ihan pari pätkää videota joten en viitsinyt väsätä videokoostetta.

Verkattiin siinä sitten ja alettiin hyppäämään miniesteitä. En ole mikään kovin hyvä kertomaan estepuolesta eikä ole kiinnostustakaan joten saatte katsella paria kuvaa.






Eetu oli oikein kiva hyppykaveri jo viime vuodesta ja oli taas sillä kiva päästä menemään ja tunti sujui tosi hyvin :)!



Seuraavan estetunnin meninkin tutulla ja turvallisella estetykillä Concordilla! Olin toosi onnellinen kun sen nimi komeili listassa. Tuitui


Tälläkertaa tehtiin laukanvaihtoja ja hypättiin sarjaa. Aluksi puomeja mentiin ravissa ja verkattiin. Oli niin ihanaa olla sen selässä taas. Pakosti vähän yritin koulua vääntää koska viime vuonna kun menin olin saannut sen niin kivast rentoutumaan ja myötäämään. Tahdoin nähdä että vieläkö osaan vai ollaanko tässä menossa huonompaan suuntaan! Kyllä se meni sitten hienosti vähän mutta enempää en sitten vaatinutkaan kun ruvettiinkin sitten hyppäämään. 



Hypättiin aluksi pientä ja Concord oli taas vähän kuumana ja tuli vähän hankalia lähestymisiä. Se on kuitenkin niin ketterä joten hyvin sieltä puhtaasti sitten suoriuduttiinkin! Lopuksi esteitä korotettiin ihan kivasti ja taisi olla isoin mitä Concordin kanssa oon hypänny :) 



Concord oli ihan super! Sillä ois kiva mennä sellanen yks tunti koulua mutta ei sen enempää koska en halua sillä mennä niin paljon kuin viime vuonna. Huomasitteko muuten että mulla oli saappaat? Ei mitkään parhaan laatuset mutta tosi hyvät ratsastaessa ja mukavat. 

Paras esteponi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti