tiistai 26. marraskuuta 2013

Sydämmetöntä menoa



Ensimmäinen asia jonka otan nyt aiheeksi on tämä kommentti mikä kirjoitettiin Rip. Euforija postaukseen. Kuka voi sano noin sydämmetöntä paskaa kuolleesta? Jos sinä anonyymi et sure, se ei ole minun ongelmani. Vaikka Elli näyttäisi sinun silmiisi täydeltä luuskalta, se ei vaikuta minuun. Enemmän vain kauhistelen kuinka kauheita asioita ihmiset voivat sanoa kuolleesta eläimestä. Mitä väliä jos olisi oikeasti ruma hevonen tai mikä vaan, mitä väliä sillä on miltä se näyttää! Ei mitään. En edes tiedä mitä sanoa enään, ehkä asia tuli jo selväksi tästä. 





Toinen asia on tämä. Ilmaisin blogissani että mulla on sairaus, enkä siitä sen enempää. Tämänkin ilmaisin siitä kun anonyymi tuli ''Sairas lapsi'' kommentillaan kirjoittamaan. Se että asiaa udellaan on ok, mutta arvuutellaan ''aivovika vai'' ''Vaikka mitäpä sulla ei olis...'' on jo röyhkeää. En blogiin ajatellut kuitenkaan yksityisasioitani kertoa, tämä muutti kyllä mieleni. Mietin pitkään kertoisinko vai en mutta tulin siihen tulokseen että tuo anonyymi ei ole sen arvoinen.


Äh, en edes pysty kirjoittamaan tätä tekstiä enempää, tunnen itseni valittajaksi. Ymmärsitte kuitenkin varmaan jutun. Heppa postauksia ei taas oo hirveesti tullut, koska arjen kiireet. Koko viikonloppu meni siihen että Juulia oli meillä yötä ja oltiin kavereitten kanssa. Katsottiin kauhuleffaa ja käytiin tallilla, plus kuvailemassa peltokuvia!








Yllätykseksi kuvasin teille kanssa videopostauksen! Valitettavasti se poistui kokonaan. Kaikki videomateriaalit koko viikonloppuna otettuna ajasta hävisi kokonaan. Siihen on syy mutta en jaksa selittää niin monimutkaista juttua. Harmittaa hirveästi koska kuvasin tarhoissa tosi hienoo matskuu :( Ehkä kuvailen sitten joku kerta uudestaan.

Vielä yhdestä asiasta haluan puhua, voin sanoa että olin räjähtämäisilläni kiukusta kun luin tämän kommentin. 


Ei voi oikeasti olla totta tahdon räjähtää! Kai minä kameran omistajana tiedän mikä kamera meillä on. Ei yhdestä kuvasta joku voi päätellä että aijaa tolla on tollane kamera ja väittää vastaan. Ei herran jumala, valoja päähän ihmiset! Että oi kyllä taitaa olla järkkäri, vaikka pahasti on sama ulkonäkö :) Ettei vaan ois meillä sellanen kamera johon pystyy vaihtaa objektiiveja. Ei hyvää päivää oikeasti. Sitä kiukun määrää kun luin ton kommentin! Että joo emme omista komtaktikameraa! Ihan järjestelmäkamera se minun tietojeni mukaan on! Nyt hei valoja päähän!

No nyt päästiin näistä valitteluista palailen taas myöhemmin kirjoittelemaan lauantain tunnista (joka meni muuten odotettua paremmin). Mulla onkin huomenna kampaaja ja koe. Torstaina me lähdetään kavereitten kanssa mäkkiin ja ikeaan, ehkä poikkean siinä välissä tallillakin. Koko viikko on taas niin täynnä! Onneksi mulle armahdettiin tää vapaa ilta että tännekkin pääsin päivittelemään! Palaillaan...




13 kommenttia:

  1. Melkein aloin itkemään kun näin ton ekan kommentin... Elli oli yks parhaista opettajista just sen takia ettei se ollut täydellinen! Se oli omaitsensä ja joka kerta sen selässä oli erilainen:) Samalla myös ymmärsinmiten ihania ihmisiä primuksella ratsastaa<3 Kaikki hyväksyivät ellinkin sellaisena mikä se on.... Ymmärsin myös että josssain on täys idootteja ihmisiä jotka ajattelevat vain itseään tai täydellisiä hevosia:-\

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli♥ Jep jotkut eivät vaan osaa ajatella muuta kun itseään :/

      Poista
  2. xdxd nauran näille anoille xd mutta että ihan kokonaisen postauksen tästä teit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksipä ei? Minusta aihe oli kiinnostava!!:)

      Poista
    2. Tokan anonyymiin viitaten, jotkut saattavat pitää tälläisistä :)

      Poista
  3. Minusta tuosta asiasta ei pysty kirjoittamaan liikaa! Aivan järkyttävää ja olen kaikkien noiden anojen puolesta pahoillani, että tuommosta joku todella viitsii tehdä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niin, hyvä vaan että osaa lopettaa eikä jaarittele sitten liikoja! Kiitti, en itsekään vielä oikein tajua kuinka tuollaista voi vaan sanoa..

      Poista
  4. No huhhuh!Jopas jotkut ovat törkeitä!Kuulostaa tyhmältä , mutta toummoisita kommenteista ei kannata välittää!Tiedän kyllä , että se on vaikeaa , mutta jos kommentissa ei ole järkeä, niin se kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa.Ja Elli ei todellakaan ole mikään luuska!Ihanan näköinen hevonen minun mielestäni!Ja jos joku hevonen ei miellytä , niin sen voi pitää omana tietonaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritänkin olla välittämättä, se että tästä postauksen kirjoitin niin oli mun mielestä hyvä kirjoittaa vähän tätä bloggaajankin näkökulmaa asiaan! Elli oli upea♥

      Poista
  5. Vastaan tänne sen kommentin että näet sen varmasti :) Bannerin koko voi olla vaikka: 1000x400.
    Ja saat käyttää muitakin kuvia kunhan ne on vain hyviä kuvia koska haluan että bannerissa on siistit kuvat ja hyvä olisi jos ne ei olisi kovin kesäisiä koska bannern pitäisi olla syksynen/talvinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein jo yhden illalla mutta siitä tuli tosi kesäinen aloitan pian tekemään uutta! Lisäilen kuitenkin sen tuonne erikoispostaus osioon mutta se oli nyt sellanen testi versio :)

      Poista
    2. Oi tuokin oli kyllä hieno! :) On tosiaan vaan tosi kesänene... :/ Mutta ehkä se pääsee kesällä blogiin :)

      Poista
  6. Minäkin unohdin koon , mutta se vois olla vaikka 400x900 :)

    VastaaPoista