maanantai 4. marraskuuta 2013

Myöhässä

En ole taaskaan pitkään aikaan päivitellyt ratsastuksiani joten tässä pari tuntia. En saa ladattua hirveästi kuviakaan koska meillä on nettiyhteys ongelmia vielä parisen viikkoa. Sitten huippu yhteys jolloin taas saan lisäillä paljon kuvia.

Menin pari viikkoa sitten Kamulla. Odotin hirveästi että listassa lukisi Fellini mutta siellä luki Kamu! Voi sitä onnellisuuden määrää! Kamu oli tällä kertaa ihan erinlainen ratsastaessa. Kovempi suusta ja ulkoavut ei ollut niin tärkeät. Silti yritin ratsastaa parhaani mukaan mutta ei se mitään kaunista jälkeä ollut. Silti ihan kivasti pistettiin menemään ja laukatkin onnistui ok vaikka maneesi onkin niin pikkuinen. Tunnilla tehtiin taas avoja ja meidän osalta ne meni ihan surkeasti kun Kamulla on niin vaikea käynti. Lopuksi meni kivasti kun tajusin miten ne mennään. Toisessa laukassa Kamu leikki 6-0 mun kanssa. Ei millään halunnu nostaa laukkaa ja leikiskeli vaa omia juttujaan. Hävetti ihan kuinka se nyt niin meni. Aina ei voi onnistua. Lopuksi kuitenkin se laukka sieltä nousi ja mentiin pari kierrosta ja siirryttiin raviin. Tyytyväinen olin heppaan vaikka ihan erinlaine maku nyt jäi suuhun. Silti se on mun unelmien prinssi  

Sitten illemmalla mulla olikin rästi. Kauhistuksekseni menin Eetulla. Kaiken korvasi se että meillä oli Pirita opettamassa. Mentiin ihan perus juttuja sain Piritalta paljon kommenttia, tuntu jopa että enemmän kuin muut. Sehän oli siis vain hyväksi. Rakastan tyyliä/taitoa miten Pirita opettaa. Sain korjattua vihdoin mun könönkin! Pirita auttoi mua paljon mun istunnan kanssa ja lopuksi se olikin ihan siedettävän näköistä. Sitten väistettiin jotka meni ihan penkilleen kun Eetu meni nyt vähän vinkurana ihan mun omasta taidon puutteesta johtuen. No pari ok väistöä tuli ja siihen oli hyvä lopettaa. Tykkäsin Eetusta vaikka ei mitenkään erityisesti meni, saatto tämä kyllä johtua ihan siitä että Pirita opetti :D 



Haluatteko vielä tunneista videota? Kamusta teenkin sellassen videon erikseen... Kunhan nyt jaksais panostaa.

4 kommenttia:

  1. Kauheasti kirjotusvirheitä ja kielellisesti tosi vaikeaa luettavaa. Pliis panosta vähän tekstin muotoiluun, yhdyssanoihin ja pilkkuihin,niin blogista tulee puolet parempi!

    Esimerkkejä:

    Kamu oli tällä kertaa ihan erinlainen ratsastaessa. Kovempi suusta ja ulkoavut ei ollut niin tärkeät. Silti yritin ratsastaa parhaani mukaan mutta ei se mitään kaunista jälkeä ollut. Silti ihan kivasti pistettiin menemään ja laukatkin onnistui ok vaikka maneesi onkin niin pikkuinen.

    Ensinäkin ERILAINEN ei ERINLAINEN. Seuraava lause jatkuu myös oudosti. Oikein kirjoitettuna kyseinen lause muotoiltaisiin: Kovempi suusta, ja ulkoavut eivät olleet niin tärkeät. Silti en tajua mitä kyseinen lause tarkoittaa? Kummalle ulkoavut eivät olleet niin tärkeät? Paremminkin " Se oli kovempi suusta, eikä reagoinut ulkoapuihin niin helposti."

    Silti yritin ratsastaa parhaani mukaan mutta ei se mitään kaunista jälkeä ollut. Silti ihan kivasti pistettiin menemään ja laukatkin onnistui ok vaikka maneesi onkin niin pikkuinen.

    Voisiko muotoilla ymmärrettäväksi: "Silti yritin ratsastaa parhaani mukaan, mutta ratsastukseni ei ollut mitään kauneinta. Tunti kuitenkin sujui ihan kivasti, ja laukatkin onnistuivat aika hyvin, vaikka maneesi on niin pieni."

    Tuohon oli jo vaikeaa keksiä sopivia sanoja, ja omakin muotoilu on mitä on.

    Pirita auttoi mua paljon mun istunnan kanssa ja lopuksi se olikin ihan siedettävän näköistä. Sitten väistettiin jotka meni ihan penkilleen kun Eetu meni nyt vähän vinkurana ihan mun omasta taidon puutteesta johtuen. No pari ok väistöä tuli ja siihen oli hyvä lopettaa. Tykkäsin Eetusta vaikka ei mitenkään erityisesti meni, saatto tämä kyllä johtua ihan siitä että Pirita opetti :D

    Pirita auttoi mua paljon mun istunnan kanssa ja lopuksi se olikin ihan siedettävän näköistä. (Mikä oli siedettävän näköistä?) Sitten väistettiin jotka (?? jotka on korrelaatti, joten sen pitäisi viitata edelliseen sanaan, ESIM. väistöt, jotka) meni ihan penkilleen kun Eetu meni nyt vähän vinkurana (?? vinkurana) ihan mun omasta taidon puutteesta johtuen. No pari ok väistöä tuli ja siihen oli hyvä lopettaa. Tykkäsin Eetusta vaikka ei mitenkään erityisesti meni (lue tämäkin lause taas uudelleen :D), saatto tämä kyllä johtua ihan siitä että Pirita opetti :D

    sellassen=SELLAISEN



    Anteeksi, kun nipotan, mutta koko postaus oli tosi vaikealukuinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mikä vitun äikänope tääl inisee :DDDDD

      Poista
    2. Puhut kyllä asiaa! Itseni ei tarvinnut pitkään tekstiä lukea, kun jo löysin monia virheitä. Etenkin pilkkujen suhteen. Et taida osata laittaa niitäkään oikeille paikoilleen? Ainakaan tekstissäsi ei ole melkein yhtäkään pilkkua oikealla paikalla. PANOISTAISIT tekstiin ja oikeinkirjoitukseen, mutta kyllä sen ymmärtää, jos nyt pikkuvirheitä sattuu, mutta tässä tekstissä on jo liikaa niitä!

      Poista