maanantai 15. heinäkuuta 2013

Leiripäivä 15-16.6 pykälämäen hevostila


Lähettiin kotoa joskus yhentoista maissa ajamaan, ajomatkassa kestikin sellanen kuustuntia! Mukava ajomatka vaikka oli koko ajan sellanen hyvä jännitys varsinainen paniikki iski sitten tuon kyltin sattuessa eteen.                                                                                                                                                                                                                                                             

Saavuttiin leirille oikeaan aikaan ja heti ensimmäisenä kun kaikki oli saapunut lähdettiin talliin ja varustettiin hepat leikkitunnille. Mä sain tosi söpön Renen :*
Pääsin Rosannan (henkilön jonka kanssa tultiin leirille yhes) samalle tunnille, Roksu meni shettiksellä ja no tunnilla oli nauramista katketakseen kun heti minuutin sisällä Roksu tippu :'D No sillä oli tosi pieni poni ja se säikähti jänistä joka hyppi kentälle :D Joten toisin sanoen leiri alkoi hauskoin merkein. Pelattiin sitten heppafutista ja Renellä ja mulla oli etulyönti asema koska muiden piti vähän varoa meitä koska Rene ei ollut kovin tuttavallinen muita heppoja kohden, oli hauskaa jokaine nauro ku Rene yritti olla pelottava ja luimi :D








Seuraavana päivänä oli aikaisin herätys ja mentiin syömään sitten heti jo tallille ja kamat päälle ja ratsastamaan mä pääsin siihen keskiryhmään joka oli aina keskimmäisen ja no siinä oli sellasset 4v ridanneet ja itseasissa me kaikki oltiin saman tasosii ja meijän ryhmä ainaki oli hyvä! Tallissa oli ihan mielettömän söpö varsa :3 Se tykkäs huovasta... ? :D






Eikun vaan ratsastamaan!


Sain ekalle koulutunnille Kallen. Hoidin sen ulkona ja se oli tosi kiva ja siis yksi pykiksen uusista tuttavuuksista!






Kalle oli kuvauksellinen tosin väsynyt! Sitten vaan ratsastamaan en saannut ridakuvii koska ei ollu vielä kuvaajii mutta tunnilla otettii iha normisti käytiin kaikki askellajit läpi ja vähän tutustuttiin heppoihin. Kallesta no se oli tosi laiska sen kanssa piti paiskii töitä ja antaa selvät avut ja oottaa et se kuuntelee kun ponski rupes kuuntelee apui niin kyllä se sitte alko liikkumaa mutta huhhuh, kamppailin sen kanssa iha kunnolla! Sen ravi oli jotain niin järkyttävän pomppivaa! Aluks vähän vaikea keveentää, mut siihe pääs sit mukaa. Laukka no nostettiin kaikki uralla ja kröhm aluksi sain kivasti nostettua ja tuli kehujakin mutta tippu jossain vaiheessa raviin ja sitten en saannu enää nostettua. Se oli ihan hirveetä ja häpeällistä! Laukka ei millään meinannu nousta ravi pomputti mua nii etten yhtää osannu istua sitte nyin ohjista vahingossa se oli kyllä huono alotus! Onneksi sitten lopuksi kun mut oli määrätty nostamaan yksin kentällä laukkaa sitten se nous tosin pienen hakemisen jälkee, no onnistumisee se sitte jäi, onneks!


Käytiin vähän kuvailemassa




Sitten onneks oli niin kuuma päivä että päätettiin mennä uittemaan tuntien jälkeen, kauhukseni sain taas Kallen. No onneksi mulle vaa kerrottii et se rakastaa uimista ja on kunnon vesipeto (huh onneks). 


Stellalla on ihailijoita :*

yeah :D



Käveltii sitte rannalle ilmansatulaa ja no otettiin kavereitten kaa pienii ravi pätkiä koska mukamas jäätiin jälkeen. Oli hauskaa mua jännitti vähän et mites se Kalle sinne menee ja kun en ennen oo kunnolla uittanu. No menihä se muitten perässä ja nautti viileästä vedestä. Oli hauska katella ja väistellä kun siellä lillu jättiläisiä hevosen lantakasoja :D! Sitten kun ne oikeen murskaantu heppojen ryntäille ja valu siitä pitkin mahalta jalalle hyi että! :D Sen taki pitelin jalkoja ylhäällä ja matkustelin vaan Kallen selässä! 









Kalle oikeen tykkäs mennä veden alle ja melkein sukeltelekin onneks ei! ;) Mut se oli tosi ihana uitossa, ja mun suureks yllätykseks sen ravi oli niin tasasen pehmeetä ilmansatulaa! Yllätyin ihan täysin ja sen takia ravailinkin usein. 





Erimielisyyksiä? :D

Tälleen jalat ylhäällä vedessä, halihali kallurri <3

Estetunti oli seuraavaksi ja ihan vaan mulle oli pistetty Kimi! Olin silleen ei oo totta. Mun kaverit oli kertonu siit kaikkee ja huhhuh ajattelin että poni ois iha liian haastava mulle mut mulle oli pistetty se!



Kokoero :'D Turvaliivi :'D 


Kimi oli säpsäkkä ja aluksi jo luulin että sen kanssa pitäis olla tosi rauhallinen käynnissä ja ravissakin mutta mitäs! Se tuntu jopa laiskalle! Yllätyin täysin, ravi oli kuitenkin ihanaa ja pientä ja no ponimaista!



Säätelin jalustimiakin välillä kun oli vähän vaikea päättää kun oli niin pieni poni ja no estetunti. Kuitenkin otettiin tunnilla verkaks tollane puomitehtävä jonka päässä oli pieniristikko joka piti mennä ravissa. Seuraavaks hypättii kahta estettä joiden väliin mahtu yksaskel eli ei ollu innari lopuks siihen väliin pistettii puomi vai oliko kokoajan en oo varma. Kimihän sen kuitenkin loikkas mennen tullen ei mitää ongelmii eikä hirveesti tarvinnu pidätelläkkää mutta enne estettä lähti sen verra menee et sillo joutu vähä hidastelee muttei paljoa, pystyin helposti keskittymään istuntaani ja nyt siihen tärkeimpään myötäämiseen. 



Tunti meni kivasti ja ois ollu kiva päästä menee Kimil uudstaa mutta sentään sain ponin kokeilla! Tosi super oli ja vauhtia riitti ;) En meinannu malttaa oottaa seuraavaa tuntii! Opetuski oli nii hyvää ja sai kehuja ku teki oikein ja heti huomautettii virheistä jos teki jotain väärin ja istuntaa korjattiin oijoi ihan unelma opetusta oli tosi paljon plussaa siitä! Alempana kuva meidän aitasta missä nukuttii ja sitten video näistä kahesta päivästä!


           TÄSSÄ VIELÄ LINKKI VIDEOON                            PISTÄKÄÄ HD


Tulee vielä lopuista päivistä videokoosteet ja lopuksi yksi yhteinen kooste mutta tässä vielä on toinen video nminkä oon ehtinyt väsäämään pykiksestä hulvattoman hauska äänivideo, no ei kunhan vaan tällässiä sisäpiiri juttuja :D Nauttikaa ja seuraavaa postausta odotellessa! ;)




TÄSSÄ LINKKI TOISEEN VIDEOON

(osa kuvista on leirikavereitten ottamia/kuvaamia)

5 kommenttia:

  1. en voi nyt kattoo noit videoit ku netti lagaa mut vihdoin pykispostaus! :D ja millane se aitta oli sisältäpäin? mut yäk toi paska siel vedes XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi! No katotaan jos mulla on matskua niin voin pistää ja joo yök :D

      Poista
  2. oli kallesta ja susta pari kuvaa mitä laitoin fb keskustelussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin unohdin ihan täysin pitääkin heti muokata ja lisätä ne! :)

      Poista
  3. Millanen toi pykis oli et suosittel
    eks

    VastaaPoista