torstai 11. heinäkuuta 2013

Bannerit! Kilpailu?

Nyt ilmestyi tuonne sivuvalikkoon Bannerit kohta koska ajattelin toteuttaa muille bannereja jos ne on näistä mun bannereista kiinnostuneita, tosin eihän nää kummosia ole. Nyt blogikin sai uuden bannerin ja meinasin ihan kokonaan uudistaa ulkoasunkin mutta se tyssäs. Kuitenkin mitä ootte mieltä näistä muutoksista? 


Sitten ajattelin jotain pientä kisaa, tosin palkintoa ei olisi muuta kun blogin hyvä arvostelu, sain idean yhdeltä toiselta blogilta jolla kilpailu oli teettänyt ihan kivasti osallistujia. Kuitenkin että minkälainen kisa kuvakisa arvonta? En tiedä siitäkin voitte pistää alemmaksi ehdotuksia, kaikki ehdotukset otetaan huomioon ja harkintaan myös voitte kertoa onko ihan järjetöntä pitää tuollaista kilpailua jossa ei oo kunnollista palkintoa, netissähän me kuitenkin kaikki ollaan eikö?

Pistän myös tuohon sivulle pari uutta kyselyä jossa voitte myös ilmaista mielipiteenne jos ette uskalla kommenttia kirjoittaa, en minä kuitenkaan pure ;) 

3 kommenttia:

  1. ei varmaan kauheen montaa kiinnosta kilpailu jossa ei oo palkintoo, mut voihan niitäkin toki olla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Periaatteessa on mutta periaatteessa ei, ainakin saisi blogista mainostusta ja toisen mielipiteen blogista ja uusia lukijoita? Kyllä itse osallistuisin kun tuollaisia on!

      Poista