torstai 7. toukokuuta 2015

Pienen epävirallisen kevät tauon jälkeen

On hyvä palata virkeänä bloggaamaan! 



O-ou! Äkkiä pakoon!
En ala valehtelemaan, bloggaus into lopahti täysin. Siksi syy kuukauden taukoon. Ehkä nyt voin alkaa keskittyä taas kirjoittamisen iloon ja tehdä teille postauksia. Varsinkin kun on tulossa upea kesä! Pakko kyllä sanoa että Primuksessa lopettamisen jälkeen ratsastuksia on ollut vähän, joten kertomistakaan ei ole ollut paljoa. Palaan kyllä yhteen huhtikuun Milla ratsastukseen toisessa postauksessa.

Pahoitteluni vielä tauosta, lukija määräkin varmaan vähän romahtanut ;) Kuitenkin kirjoitan tänne omaksi iloksi että joskus pääsen eläytymään kirjoituksilla vanhaan tapahtumaan.

Se mitä ratsastukseen nyt tulee, en suinkaan ole lopettanut, vaan kesäksi on luvassa niin paljon ratsastusta kun sielu vaan sietää! Ja sillonhan sitä on paljon! Kesäsuunnitelmat paljastan kuitenkin taas erikseen jossain postauksessa. Blogi on muuten jo helmikuussa täyttänyt 2 vuotta, aika hurjaa. Muistan kun aloitin bloggaamisen ja tässä sitä jo ollaan 247 postausta takana. Lupaan tehdä 250 postauksen spessun ;) Heitelkää ideoita jos löytyy! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti