perjantai 25. huhtikuuta 2014

Fellini tunnit



En ole kuukauteen kertonut lauantain ratsastustunneistani, joten palataan hieman niihin. 
Menin Fellinillä muutamia kertoja ja tunnin aiheina oli avotaivutukset ja väistöt. En kuitenkaan muista tunneista niin paljon mitä tehtiin joten kerron muutamalla sanalla.

Eka tunti Fellinillä (22.3) meni kohtalaisen hyvin, itse olin todella tyytyväinen. Taivuttelin paljon ja otin vaan sen asenteen että ''nyt ratsastan''. Tehtiin avoja käynnissä ja ravissa muistaakseni ja ne onnistui hyvin. Fellini meni kivasti pyöreäksikin joka oli aika yllätyksenä koska se on haasteellinen hevonen. Saattoi toki johtua että se oli hyvin läpiratsastettu ja tuli silloin paremmin avuille. Puolessa välissä homma vähän lössähti laukkojen jälkeen mutta ei haitannut koska olin alkutuntiin niin tyytyväinen. Silloin toivoin opettajalta että voisinko jatkaa Fellinillä ja se sopi. 

(5.4)Toinen tunti Fellinillä. Tehtiin avoja ja väistöjä. Tällä kertaa Felliniä ei oltu tietääkseni läpiratsastettu joten menin hieman pelokkaalla fiiliksellä tunnille. Yllätyksekseni se toimi taas hyvin tuli nopeasti avuille ja sama jatkui ravissa. Laukassa taas kaikki välän lössähti ja tehtiin vähän vaikeaa tehtävää, ainakin Fellinille ja minulle. Laukattiin uran sisäpuolella ja joo saattaa kuulostaa todella helpolle tehtävälle mutta Fellini kanttasi pohjetta vastaan ja puski opettajan sanoin röyhkeästi vastaan. Lopuksi sitten kadotinkin sen tuntuman enkä oikein jaksanut enää ratsastaa. Siihen sitten loppuikin Fellinillä meneminen, enkä tiedä olenko iloinen vai surullinen. Jotenkaan Fellinikään ei iskenyt sillä tavalla mitä toivoin, että löytyisi se vakkari jolla haluaisin mennä.

(Kamalaa palata muokkailemaan maneesi kuvia kun nykyään ollaan jo ulkona ja on ihana sää!)


Hassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti