sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kuvailua

 Lähdettiin tänään Johannan kanssa ulos kuvailemaan. Oli tosi nätti sää vaikka aluksi katoinkin ikkunasta että olis hirveen sumusta. Mentiin tähän meidän lähelle pellolle ottamaan kuvat. Meillä oli myös mukana mun koira Aku.

Kaikki kuvat on siis otettu Johannan kameralla. Otettiin eri paikoista kuvia että saataisiin eri taustoja. Musta tuli tosi onnistuneita kuvia vaikka omat kuvat ei oikein onnistunutkaan :D Kertokaa mikä oli lemppari kuvanne, ja tykkäsittekö muokkauksesta?

Rakastuin tähän Johannan kuvan taivastaustaan!


Tää oli yks mun lemppareista



Heitettiin keppiä tuitalle! :3 




Kattokaa johannan hiuksii! Toosi pitkät! Voikun itelläki olis tollasset!
The bond of friendship is everlasting, true friends never say goodbye. So i will say see you soon and never goodbye.

4 kommenttia:

  1. Aluksi sain sinusta kuvan, että olet kamala pikkulissu.. :p mutta kun enemmän olen blogiasi ja ask.fmmää lukenut. Käsitykseni on muuttunut täysin! Vaikutat oikein mukavalta tyypiltä :) ja ratsastat TODELLA hyvin! Kaikkea hyvää sinulle?? Oletko muuyen menossa kesällä leirille?. Kuka on lempi artistisi? Parhaat kaverit tallilta/koulusta? Lemppari hevosesi entä ponit?! Nättiä tyttöjä kyllä molemmat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja no ensivaikutelma ei yleensä oo oikee :) Musta aika monet kuvittelee nii voin sen myöntää! En oo kesällä menossa leirille ainoastaan avustamaan :) Ei oo lempiartistii ja tallilta varmaa no ei siel oo parhait mut tykkään olla paljon tän vakituisen hoitaja porukan kaa :) ja koulussa pia ja roosa! Lemppari heppa on kamu, kalle ja lukas! Kiitämme :3 ja kiitos ihanasta kommentista!

      Poista
  2. Ootte kauniita:) kenen kännykkä tos muute on? ;D

    VastaaPoista