torstai 27. helmikuuta 2014

Every step you take...



Onnellisuus, onnistuneesta tunnista. Onnellisuus, hyvän hevosen kanssa.
Monille Lukas on varmasti vain yksi tuntihepoista ja perus uralla kiertäjä. Niin minäkin myönnän ajatelleeni koko ajan. Nyt on vasta päästy tutustumaan pojan kanssa paremmin ja meillä yhteistyö näyttää menevän hyvin, siltä se ainakin tuntuu. Viime tunnin kommentti opettajalta ''Lukas näytti menevän koko tunnin hyvin rentona ja tasaisena. Tunnilta tuli paljon kehuja. 


Tehtiin lauantaina väistöjä käynnissä ja ympyrällä ravit ja laukat. Tuntuma pysyi kivasti käynnissä ja ravissa. Välikäyntien jälkeen otettiin jalustimet kaulalle ja tehtiin avoja. Menivät hyvin vaikka pitäisi saada tuo sisäjalka kuriin. Otettiin myös harjotusravissa temmonvaihteluita jotka sujui ihan kivasti. Koko tunnista jäi hyvä fiilis ja Lukas oli hieno. 



Tää on se mitä oon kaivannut ratsastuksessa ja muussa elämässä. Onnistumisen tunnetta. Nyt on suunta menossa vain ylöspäin. Tuntuu kun elämä olis taas tulossa takasin. Uusia ihania ystäviä, vanhat ei enää paina mieltä eikä kaipuuta ole entiseen elämäntapaan. Uusia rakkauksia ja uutta toivoa. Toivottavasti kaikki sujuisi nyt hyvin. Kesääkin odotan innolla, niin paljon hyvää on tapahtumassa. Päivätkin on kulunut kun siivillä. Viikosta toiseen ja kohokohdat on tallille pääsy ja ystävien kanssa oleminen. Ainoat mieltä painavat asiat on koulunkäynti ja minun liikuntani. Niihinkin pitäisi saada nyt jotain potkua niin kaikki olisi vielä paremmin. Silti olen tyytyväinen. En voi sanoin kuvailla kuinka onnellinen olen siitä että saan ratsastaa ja hevoset on läsnä elämässäni, ne ovat parantajia, parhaita ystäviä

2 kommenttia:

  1. Sait mutkin hyvälle mielelle tästä postauksesta. Tykkään lukea positiivista tekstiä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih ihanaa kuulla, tosi kiva että tykkäsit! :) ♥♥

      Poista